Sådan Fix Start/Pause-knappen på min Bosch 500 serien elektrisk tørretumbler

December 20

Sådan Fix Start/Pause-knappen på min Bosch 500 serien elektrisk tørretumbler

Bosch designet 500-serien elektrisk tørretumbler til at give ejere med nyttige statusindikatorer, om maskinen er optaget eller er midlertidigt afbrudt. Mange modeller i 500 serien familien er udstyret med en oplyst "Start/Pause" knappen, hvor blinker LED lys dynamisk og slukker visuelt oplyse om tilstanden "Pause", samt andre relaterede funktioner. Til tider, Bosch elektrisk tørretumbler kan lide en intern fejl med sin avancerede computerprogrammering eller en fejlfunktion, der hæmmer din evne til at holde pause maskinen. Programrettelse til problemet, men er relativt elementære og uengagerede.

Instruktioner

•Drej "Cyklus Selector" knappen fra dens nuværende tørring cyklus til positionen "Off".

•Note det aktuelle klokkeslæt. Vente 30 minutter for tørretumbleren til at køle ned.

•Drej "Cyklus Selector" knappen at genvælge din tidligere tørring cyklus, der er blevet annulleret. Tryk på "Start/Pause" at indlede cyklus igen.

•Look på lyset på knappen "Start/Pause"; Det bør være en fast farve, såsom rød. Tryk på knappen "Start/Pause" til at teste, hvis tørretumbleren vil nu pause på din kommando. Lyset bør overgangen fra fast til at blinke. Dette indikerer, at maskinen har stoppet og indtastet "Pause" tilstand.

Tips & advarsler

  • Navigere til webstedet Bosch Hjem apparater kundesupport til at finde og downloade instruktionsbogen, der er specifikke for din 500 serien modelnummer elektrisk tørretumbler. Kontakt telefonnummer for Bosch Hvidevarer er (800) 944-2904, mandag til fredag, 5 am at 6 PM, og lørdag, 06: 00 til kl, Pacific Standard Time.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com