Sådan Fix strengen i en Stihl Trimmer

March 10

Strengen i en Stihl trimmer kan binde, marmelade og tilstoppe inde i hovedet. Når dette sker, vil ikke trimmeren foder ud ny linje. Lukke motoren straks og løse problemet, da det kan resultere i skader til skærehovedet, drivaksel og motor. Sørg for at bruge kun streng diameter og længde til din slåning hoved model. Forkert størrelse streng vil også medføre streng til marmelade og tilstoppe.

Instruktioner

•Shut ned Stihls motor og vente på hovedet for at stoppe spinning før du fat i den. Position i hovedet, så det peger og du kan arbejde på den. Få fat i den ydre væg af lederen, og enten Skru center knop eller trykkes de to faner mens løfte fra forsiden.

•Træk spolen og streng ud fra skærehovedet. Slap af enhver streng stadig tilbage på rullen. Kig ind skærehovedet for ukrudt og græsser. Tør inde i hovedet med en klud. Kontrollere spool for revner, vridning eller andre skader. Udskift spolen, hvis det er revnet eller bøjet, som det plejer foder ud ny linje.

•Klippe off den nødvendige længde af nye trimmer linje. Følg specifikationerne for streng diameter og længde efter pakke spolen eller slåning hoved kom. Indsæt den første længden af linjen ind i hullet på øverst halvdelen af spolen.

•Wind strengen efter pilen med eller mod uret på spool hovedet. Passe de sidste 6 inches ind i slidsen bedrift oven på spolen. Vind den anden streng, bruge bunden hul på den spool bund halvdelen. Vind strengen i samme retning og sætte de sidste 6 inches i slidsen bedrift. Vind begge strenge fast og ensartet, og sørg for, de ikke overlapper hinanden.

•Drej spolen over. Feed enderne af strengene i snørehuller på dækslet til hovedet. Linje op bedriften slots med snørehuller. Tryk på spolen ned ind i hovedet og drej den for at låse det på plads. Ombygning dækslet og enten skrue ned knop eller skubbe dækslet ned indtil det klikker på plads.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com