Sådan Fix utætte badeværelse patron vandhaner

December 27

Sådan Fix utætte badeværelse patron vandhaner

Utætte badeværelse vandhaner er irriterende og affald vand, at skabe en højere månedlige vandregningen. Patron vandhaner bruge en plastik cylinder assembly kaldet en patron, der indeholder den hane ventil dele. Når vandhanen begynder at lække, udskifte patronen med en ny, erstatter alle vandhanen er wearable dele på én gang. Finde en præcis udskiftning for patron, da patroner, der ser tæt men er lidt anderledes vil forårsage vandhanen for at lække.

Instruktioner

•Drej husets vigtigste vand ventil til den slukkede position. Tænd en vandhane på et lavere niveau af huset hele vejen til at lindre pres tilovers i VVS.

•Træk ud af fælles landbrugspolitik i midten af hanen håndtag og fjern skruen nedenunder, typisk med en stjerneskruetrækker. Hvis håndtaget ikke har en fælles landbrugspolitik, skal du fjerne skruen i et lille hul i bunden af håndtaget, typisk med en unbrakonøgle.

•Træk håndtag fra vandhanen. Hvis håndtaget er fast, klemme et håndtag aftrækker værktøj til at håndtere og drej værktøjets post, indtil håndtaget kommer fri. Fjerne den dekorative ærmer, der dækker den hane patron og andre dele.

•Tag vandhanen bevarer møtrikken med en skruenøgle og fjerne enhver fastholde stifter eller klip i patronen ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Træk patronen lige ud af vandhanen eller bruge en patron aftrækker værktøj til at dreje patronen mod uret for at fjerne den.

•Coat sæler og tråde på patronen med blikkenslager er fedt. Skub den nye blækpatron i vandrør, foring op hak i patronen med hak i røret. Erstatte de andre dele af patronen i den omvendte rækkefølge, du har fjernet dem. Drej husets primære vandventil til positionen on og Drej hane til at inspicere det for utætheder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com