Sådan Fjern låget fra en Kenmore vaskemaskine 70 serie

December 23

Sådan Fjern låget fra en Kenmore vaskemaskine 70 serie

Kenmore vaskemaskine 70 serie har et låg, der åbner til side og ikke på bagsiden. Selvom Kenmore ændrede retning låget åbnes med indførelsen af 80 serien, bruger de stadig den samme type af låget hængsel. Erstatte låget på din skive kræver, at fjerne den. Fjerne låget fra en Kenmore vaskemaskine 70 serien er en enkel proces, selv om der er nogle små skiver til at kigge efter, når du fjerner det fra kabinettet.

Instruktioner

•Åbn din Kenmore vaskemaskine låg. Kig på indvendigt kant af låget på hvert nederste hjørne til låget hængsler. Låget hængsel ligner en bøjet stang med to skruer vedhæfter den til låget.

•Tag skruerne sikring låget hængsel tættest til kontrol konsollen ved hjælp af en Phillips-head skruetrækker. Skruerne er små, så vær forsigtig, når at skrue så at de ikke falder inde i vask karret. Det er ikke nødvendigt at fjerne den modsatte låg hængsel for at fjerne låget.

•Skub en flad-head skruetrækker mellem hængslet og skive låget. Lirke hængsel fra kabinettet med skruetrækkeren mens du løfter låget fra vaskemaskinen. Lirke ikke hængslet helt slukket låget. Der er en lille gummiskive mellem kabinettet og låget på slutningen af hængslet.

•Lift siden af låget op nok til at give dig plads til at glide gummipakskiven slukke i slutningen af hængslet. Træk låget mod Kontrolpanel for at frigøre anden siden. Fjerne gummipakskiven fra hængsel pin, så det ikke bliver tabt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com