Sådan fjerne døren på Maytag opvaskemaskine

September 16

Døren på din Maytag vaskemaskine er en af de mest benyttede dele af apparatet. Hver dag, er døren åben og lukket samt udsat til en kaskade af varmt sæbevand. Det er ikke underligt, så det undertiden disse døre kan knække under pres. Du kan fjerne døren på Maytag opvaskemaskine selv, hvis du nogensinde har brug at erstatte den.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen for Maytag opvaskemaskinen hvor du vil fjerne døren. Den bedste måde at gøre dette er ved at skære den vigtigste effekt på kredsløbet. På hovedafbryderen, finde kontakten, der styrer Maytag opvaskemaskine og skifte til positionen "off".

•Anbring dig selv på gulvet foran Maytag opvaskemaskine. Brug en skruetrækker til at fjerne tå og sparke paneler i bunden af opvaskemaskinen, under døren. Panelet tå er beliggende direkte ved siden af gulvet, mens panelet kick ligger mellem panelet tå og køleskabsdøren. Disse er typisk holdes på plads med Phillips eller hex skruer. For at få adgang til skruer øverst i panelet kick, skal du åbne opvaskemaskine døren.

•Unhook Maytag opvaskemaskine dør fjedre til hvor de tilsluttes chassiset nedenunder opvaskemaskine døren. Bruge et par tænger til at fange låsen på foråret og trække det ud af kanalen. Gøre dette til fjedre på hver side af døren.

•Locate hængseltappe i bunden af opvaskemaskinen dør og se hvordan de er knyttet. Dette vil variere fra Maytag opvaskemaskine model til model. En af de mest almindelige anlæg har hængseltappe skjult af trim på siden af opvaskemaskinen. I så fald brug en skruetrækker til at fjerne de trim stykker. Benene kan derefter trækkes ud med en tang. I andre Maytag opvaskemaskine modeller, benene kan være synlige og kan trækkes ud med en tang.

Anslag dysefastgørelsen lavere Maytag opvaskemaskine til jorden. Kigge efter hvilken som helst telegrammer fører ud langs siderne af opvaskemaskine døren. Træk disse fra enhver sockets.

•Finish fjernelse af Maytag opvaskemaskine døren ved at løfte det op og væk fra maskinen.

Tips & advarsler

  • Bære beskyttelsesbriller, når du fjerner springs på en Maytag opvaskemaskine dør. Dette vil beskytte dine øjne, i tilfælde af fjedrene pludselig snap tilbage eller malplaceret.
  • Ovenstående trin er netop en retningslinie. Trin til, hvordan du fjerne døren på Maytag opvaskemaskine vil variere fra model til model. Følg altid vejledningen i din service guide.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com