Sådan fjerne & erstatte en gårdhave døren

March 7

Udskiftning af ældre én rude terrassedøre giver boligejere et middel til at reducere deres samlede elektriske omkostninger med topmoderne glas med dobbelt ruder, argon og særlige belægninger. I gennemsnit, vil en fuld gårdhave døren erstatning tage en hel dag, så planen dette projekt i overensstemmelse hermed. For de bedste resultater, overveje at gøre denne hjem forbedringsprojektet i foråret, sommer eller tidlige efterår for at undgå uforudsigelige vejr mens fugemasser tørre.

Instruktioner

•Klippe gennem maling og caulk rundt i kanten af døren kabinettet ved hjælp af en hobbykniv. Skær langs hele væggen, dørens beklædning og de vinklede slidser af kabinettet. Ved hjælp af en hammer, forsigtigt drive en spartel i den casing søm til at åbne en plads til et brækjern. Brug af brækjern til at bryde casingen løs og fjern forsigtigt.

•Fjern den øverste ramme på gårdhave døren, ved hjælp af boret med en skrue hoved. Dette vil tillade glasdøre til at glide ud af rammen. Fjern skydedøren og skærmen og der er afsat.

•Klippe gennem den udvendige caulk omkring rammen med en hobbykniv. Bruge magnet til at lokalisere neglene i rammen og tegne en cirkel omkring deres placering. Fjerne negle med tiger's claw og lirke løs ramme. Fjern eventuelle yderligere søm i den gamle dør fin med tiger paw. Fjern eventuelle skruer, der holder indramning i sted og tryk forsigtigt rammen. For at undgå skade, overveje at bruge to personer for denne opgave: en på ydersiden af rammen, holde den stabil og den anden på indersiden forsigtigt skubbe rammen løs.

•Undersøg ru åbningen for tegn på dry rot. Fjerne og udskifte enhver træ med dry rot med behandlet træ før du installerer den nye dør. Bruge en plan til at kontrollere jævnhed for ru åbningen. Placer niveau på bunden og sørge for boblen er centreret. Kontroller, at siderne plumb (eller niveau) samt at sikre, at døren vil passe ind i jævnt. Hvis åbningen er for stor til den nye dør, nail krydsfiner stykker til de nødvendige sider for at reducere størrelsen af åbningen.

•Sæt et lag af selvstændige vedhængende vandtæt barriere mod alle træstykker i åbningen. Båndet skal placeres i bunden først, vil 6 inches på hver væg. Næste placere barrieren på væggene og endelig toppen, overlappende vægge af 6 inches. Klippe båndet på kanterne og fold brikkerne til at dække ydersiden af åbningen.

•Forbind-Fastgør karmen støtte bundpanelet. Sted tre perler af silikone caulking oven på barriere tape rundt i hele dørtærsklen. Bøje ud finner af den nye dør til at oprette en 90-graders vinkel med rammen. Placer døren ind i bunden af rammen og vippe det op forsigtigt indtil det sidder på plads.

•Sæt to negle i det øverste fin at holde døren på plads. Kontroller, at den nye ramme er niveau og plumb og anvende shims nødvendigt at udfylde eventuelle huller. Køre skruer gennem rammen, shims og ind den massivt træ for en robust hold. Nail resten af fin sted på ydersiden. Fyld bunden fin huller med silikone før sikring, for at sikre, at ingen vand kan sive ind i fastenerens hullerne. Drive i nogen endelige skruer på toppen og tjekke, at døren er helt knyttet. Sted endnu et lag af vandtæt barriere på toppen af sømning fin og tryk på ned for en komplet segl.

•Sæt slide siden af døren i sted og teste det. Re-installere den udvendige træ trim, placere frisk caulking omkring kanterne.

•Trim shims på indersiden af døren og udfylde hullerne med lav ekspanderende isolering skum. Når skummet har indstillet, re-installere den indvendige dør beklædning og røre op den interiør maling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com