Sådan fjerne flåter uden pincet

January 7

Sådan fjerne flåter uden pincet

Flåter er små, bidende insekter, der overholder huden af mennesker og kæledyr både for at fodre. Den farligste del af at blive bidt af en skovflåt er chancen for ordregivende Borreliose, selv om det er vigtigt at huske på at ikke alle flåter er inficeret. En af de mest effektive måder til at fjerne en skovflåt er med et par pincet, men disse kan ikke altid være tilgængelige.

Instruktioner

•Sæt handsker på Fjern kryds. Fjernelse bør ikke forsøges med bare hænder, som skovflåten kan nemt låsen på den person forsøger at fjerne det eller frigive giftstoffer ind i det nøgne hud. Latex eller kirurgiske handsker vil fungere godt, beskytte hænderne mens ikke blande sig i bevægelse.

•Find et værktøj til at erstatte pincet. Bruge nåle-næse tænger eller pincet. Lederen af værktøjet skal være lille nok til at greb kryds uden sammenpresses, og indersiden skal være glatte at holde fra at rive kroppen og frigiver toksiner.

•Grab kryds så tæt på huden som muligt, forsigtigt, ikke presse hårdt nok til at knuse insekt. Når flåter bide, de hægte sig på offeret med mouthparts; forskellige typer af flåter har forskellige typer af bid, og bedriften skovflåten så tæt som muligt på huden vil hjælpe med at fjerne kryds uden efterlod stykker.

•Draw kryds ud af huden med en glat, blid motion, fortsætter med at være omhyggelig med ikke at klemme kryds. Så længe der er en forbindelse mellem kryds og huden, infektion kan være gået ind i kroppen og vil blive frigivet, hvis den krydse kroppen er klemt. Være sikker på, at bevægelsen er lige og langs den samme vinkel som den krydse kroppen er placeret for at forhindre at bryde og rive.

•Sæt kryds i en krukke med alkohol til at dræbe den.

•Wash området grundigt med sæbe og vand, og anvende en desinficerende løsning, hvis der er tilstedeværelsen af enhver type af bakterier. Det kan være nødvendigt at også fjerne mouthparts af kryds; Hvis disse dele er efterladt, øger dette ikke sandsynligheden for smitte.

Tips & advarsler

  • Vente til efter kryds er blevet fjernet for at sætte desinfektionsmiddel på; tidlig anvendelsen kan medføre irritation af kryds og overførsel af bakterier.
  • Der er en række af folkemusik retsmidler til fjernelse af flåter, og mange af dem virker ikke. Nogle, herunder brug af sæbe til at få den krydse af at give slip eller brændende kryds ud vil øge sandsynligheden for infektion ved at forlænge mængden tid skovflåten er knyttet og traumer til den krydse kroppen.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com