Sådan fjerne gulvtæppet og installere træ på trappen

April 19

Som en forfatter får jeg ofte chancen for at lære om alt fra hybridbiler til eksotiske rejsemål. Da jeg valgte at skrive om, hvordan du fjerne gulvtæppet og installere træ på trappen var det fordi det er det næste projekt i mit eget hjem. Jeg skal tilføje, at jeg er gift med en tømrer, så dette sandsynligvis ikke er "min" næste projekt så meget som det er min mand.

Instruktioner

Sådan fjerne gulvtæppet og installere træ på trappen

•Tag gulvtæppet. Træk af tæpper og polstring fra trappen. Det eneste, du får brug for dette er en stærk greb. Fjerne alle udsatte søm, hæfteklammer og søm strimler ved hjælp af en hammer eller tænger.

•Measure din running boards til længde. Trin er typisk 11" i dybden fra trin og ca 6 og 3/4" fra riser. Din riser vil allerede være på plads. Men du bliver nødt til at måle og reducere antallet af trin, du skal. Sørg for, efter at fjerne dit tæppe og installere træ på trappen, som du giver mulighed for forkant. Dette betyder blot, at din trin vil "holde ud" bare lidt i stedet for at blive flugter med din riser.

•Sand og putty din risers, vanger og trin. Mens du ikke bør være nødvendigt at putty dine skridt, kan det være nødvendigt at gøre dette til tabicas, da tæppet blev knyttet til dem. Sand både for at få den bedste finish når du plette din trapper.

•Stain eller male dine trapper. Vælg den plet, der passer dig (eller maling i nogle tilfælde). Lad skridt tørre i mindst 48 timer før du installerer dem for at sikre en varig finish.

•Installer trappen. Start øverst derefter arbejde din vej ned. Butt træ tæt til undersiden af den øverste forkant. Du kan derefter lim skridt på plads og blot tilføje et par af efterbehandling negle efter behov. Medmindre du er bare ekstremt handy, ville jeg foreslå denne metode i modsætning til træ negle, stik, osv., som kan være svært at give en flot finish til i sidste ende.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com