Sådan fjerne injektionsmørtel fra brugt keramiske fliser

December 13

Sådan fjerne injektionsmørtel fra brugt keramiske fliser

Hvis du bjærgning gamle keramiske fliser til en ny installation, skal du muligvis fjerne gamle injektionsmørtel. Fuger er lavet af cement, og når det hærder på flise, det bliver næsten permanent. Den nemmeste måde at fjerne gamle injektionsmørtel fra bjærget flise er før flisen er fjernet. Hvis fliserne er kommet op med injektionsmørtel stadig tilknyttet, kan du slibe det ud sammen med eventuelle resterende klæbemiddel ved hjælp af en vinkelsliber.

Instruktioner

•Chip off nogen store stykker af injektionsmørtel fra fliserne med en flad-head skruetrækker. Hold fliser fladt på et bord eller workbench med håndfladen, og omhyggeligt mejsel væk på injektionsmørtel med skruetrækkeren. Passe på ikke for at forsøge at fjerne mere end 1/8 tomme ad gangen, og kun fjerne injektionsmørtel, der er i store dele stikning fra flisen. Passe på ikke for at ridse den keramiske fliser med skruetrækkeren, mens du arbejder.

•Grind ned enhver resterende injektionsmørtel eller lim fra fliser med en variabel hastighed vinkelsliber. Begynder på det laveste hastighed og flytte vinkelsliberen frem og tilbage over den gamle injektionsmørtel. Aldrig holde vinkelsliberen på ét sted, da dette kunne markere flisen. Gradvist øge hastigheden, indtil du finder den hastighed, der er mest effektive til at fjerne injektionsmørtel. Tage sig ved højere hastigheder, du ikke mærke keramiske.

•Wash fliser med sæbe og vand for at fjerne enhver tørret injektionsmørtel, og forberede deres nye installation fliser. Bruge en grøn skuresvamp til at forsigtigt arbejde off enhver resterende tørrede injektionsmørtel partikler, der kan have været efterladt af vinkelsliberen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com