Sådan fjerne injektionsmørtel Haze fra glas fliser

August 29

Sådan fjerne injektionsmørtel Haze fra glas fliser

Injektionsmørtel haze er den lille film af tørrede injektionsmørtel efterladt efter en flise job er afsluttet. Det kan stå på en flise, fra sten til glas, og kan påvirke udseendet af flisen ved uklarhed overfladen. Glas fliser er i særdeleshed modtagelige for injektionsmørtel haze, da deres overflade er så reflekterende, at enhver resterende partikler af injektionsmørtel forbliver synlige, når de tørrer. Afhængigt af hvor gammel cementmørtel er haze, det kan fjernes i et par måder.

Instruktioner

•Rengør off overskydende fugemasse og injektionsmørtel haze under installationen og umiddelbart efter Fugning af raspning glas fliser med et stykke tørt ostelærred. Dette vil fjerne hovedparten af injektionsmørtel haze.

•Wait 24 timer efter fugning til injektionsmørtel til at helbrede. Polsk fliser med en blød klud til at fjerne enhver resterende injektionsmørtel haze.

•Tag enhver injektionsmørtel tåge, der har været tilbage på glas fliser for to eller tre dage af forsigtigt gnide eller afstøvning fliserne med en tør køkkenrulle. Bare støv fliserne--ikke gælder pres, da enhver sidesten partikler kan har hærdet nok til at ridse fliserne.

•Tag injektionsmørtel tåge, der har været tilbage på fliserne i flere dage ved at opløse 1 kop sukker 1 gallon af varmt vand. Dyp flere papirhåndklæder i sukker vand. Lægge en belægning af håndklæder på fliserne. Forlade håndklæderne på plads for to til tre timer. Skyl glas fliser med det resterende sukker vand. Tørre fliserne med en blød klud.

Tips & advarsler

  • Hvis du installerer tekstureret eller sandblæst glas fliser, prøve at anvende nogle Murphy's Oil sæbe til fliser, før du injektionsmørtel dem. Dette vil forhindre injektionsmørtel fra stikning og forlader en tåge.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com