Sådan fjerne injektionsmørtel på vægge efter at fjerne fliser

May 25

Mest flisebelagte vægge er typisk placeret i badeværelser. Når flise er blevet fjernet, er det næste skridt at fjerne injektionsmørtel og mastiks, der er efterladt. Dette job er blevet meget nemmere, men det er stadig støvede. Med de rigtige værktøjer, du kan have injektionsmørtel og mastiks renset af muren i mindre end en dag.

Instruktioner

At fjerne injektionsmørtel

•Tag på dit sikkerhedsbriller. Når arbejdet med elværktøj er det altid vigtigt at bære dem. Dette vil forhindre enhver partikler fra at komme ind i dine øjne. Sætte på din støvmaske og dine knæ puder. Placer din dråbe klud på gulvet nedenunder det område, du arbejder på. Brug din resterende dråber til at dække bordplader, og resten af gulvet.

•Sæt mejslen bit i hammer drill. Plads indstillingen på hammeren bore så at det kun virker i positionen hamren. Der er tre indstillinger på en borehammer. Indstillingerne er at bore kun, hammer og bore på samme tid eller bare hammer. Indstillingen hammer, boremaskine vil kun push og pull mejsel med stor kraft.

•Hold boret i en 45 graders vinkel eller mindre. Dette vil tillade mejsel til at banke off injektionsmørtel og mastiks, der holdt flisen til væg. Holde øvelsen i denne vinkel vil også hjælpe dig med at undgå at sætte dybe gouges ind i væggen. Tryk på afbryderknappen på rutinen. Mange hammer Boremaskiner har også en knap, som du kan skubbe til at låse power-knappen i positionen on. Hvis du vil bruge denne funktion, holde knappen strømforsyning og tryk på låse knappen på samme tid. Den hamren bevægelse af boret vil banke off injektionsmørtel og mastiks.

•Brug din drywall hånd sander og 100 grus sand papir til at fjerne enhver resterende bits af cementmørtel eller mastic. Placer et stykke papir på at sander og sikkert det på plads. Sand over enhver resterende højderygge, som hammer drill mejsel ikke fjerne. Ændre papir ofte. Det er ikke nødvendigt at kæmpe med slibning. Papiret vil gøre arbejdet for dig.

•Brug din Shop-Vac til hurtigt rengøre alle områder, der er blevet støvet. Der er flere vedhæftede filer, der kan købes for at effektivt nå alle områder. Den bedste fastgørelse til vægge er børste vedhæftet fil. Penslen vedhæftede fil vil ikke skade, fordi børster er relativt blødt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com