Sådan fjerne planter fra deres blomst eller urtepotter & overføre dem til en Yard eller feltet

December 18

Sådan fjerne planter fra deres blomst eller urtepotter & overføre dem til en Yard eller feltet

Mennesker begynder planter i små beholdere indendørs og omplante dem til udendørs yards eller felter for en række årsager. Mange folk give deres frugt og vegetabilske afgrøder et forspring ved at plante indendørs før udendørs temperaturer er varm nok til at opretholde frøplanter. Andre gange planter simpelthen blive for stor til deres containere. Uanset hvad dine grunde til omplantning, ordentlig planlægning og metoder er afgørende for at sikre dit anlæg vil overleve transplantation og trives i sine nye omgivelser.

Instruktioner

•Forbered transplantation placering på forhånd ved at fjerne klipper og tilføje enhver naturlig jord forbedringer som kompost eller staldgødning. Hvis du har planer om at behandle din have med herbicid, anvende mindst tre dage før transplantation.

• Giv planter masser af vand i en dag eller to inden omplantning. Iblødsætning jorden kan hjælpe holde rodklumpen intakt og minimere traumer under transplantation.

•Transplant på en overskyet, milde dag eftermiddag eller tidligt om aftenen. Grave et hul til at rumme plantens rodsystem før at fjerne planten fra sin oprindelige beholder.

•Træk forsigtigt og håndtere forsigtigt når du fjerner planten fra beholderen og bevare så meget af den oprindelige jord som muligt. Du kan bruge en spade til at løsne jorden i større beholdere, men vær forsigtig med ikke at beskadige rødderne.

•Sæt den transplantation root bold i den forberedte hul og fyld hullet med jord, så plantens rodsystem er helt dækket, men også så at det sidder på samme niveau i jorden som den gjorde i sin container.

•I ugen efter transplantation, give dine planter masser af vand. Give beskyttelse mod vind, barske sol og ekstreme temperaturer ved afskærmning med pap eller avis eller dækker med kurve eller urtepotter.

Tips & advarsler

  • Begyndelsen frø i biologisk nedbrydelige tørv containere gør omplantning lettere, fordi disse containere kan placeres direkte i jorden med sætteplante.
  • Før du transplantation, bestemme de ordentlige betingelser for at flytte din plante udendørs. Frø pakker skal fortælle dig om hvor lang tid det vil tage for dit anlæg til at spire så du kan tid din beplantning i overensstemmelse hermed. Forår er når de fleste sætteplante transplantationer finder sted og mens specifikke temperaturkrav varierer, det anbefales generelt at planterne ikke flyttes udendørs indtil efter den sidste frost i sæsonen.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com