Sådan fjerne, reparere & Refinish møbler finer

August 16

Sådan fjerne, reparere & Refinish møbler finer

Møbler finer beskytter træ ved at fungere som en slidstærk belægning på overfladen. Finer er også fryd for øjet, fordi det tilføjer glans. Fernis kan blive beskadiget fra at blive udsat for al slags vejr, hvis udendørs. Inside, skrappe kemiske rengøringsmidler, spild eller ulykker kan beskadige møbler finér, hvilket gør det ser grimt. Finér skader kan omfatte lange peeling strimler eller tilhugget pletter på møbler. Du kan spare penge ved at reparere finer dig selv.

Instruktioner

•Undersøg møbler. Ser for afskalning, peeling, dele af finer blærer eller rifter i finér overflade. Reparere små rifter med trælim, lime finer tilbage på plads.

•Fix finer blærer ved udskæring åbne blister med udgangen af en skruetrækker, indsætte lim nedenunder og udfladning med en medium-hot jern over bagepapir, være omhyggelig med ikke at brænde resten af finér overflade. Holde jern på plads i et par sekunder, derefter genanvende varme efter behov. Forsegle i gouges eller hårfine revner i finér med træ fugemasse. Lad tørre. Gå over lukkede sektioner forsigtigt med 150-sandkorn sandpapir. Fjerne træ støv med en ren malerpensel. Kontrollere, om der er alt for store skader.

•Forbered bruge trinatriumphosphat løsning til at fjerne store dele af finer, hvis alt for beskadiget. Åbner alle vinduer til ordentlig ventilation, og sat på plastik handsker og en kemisk fume maske. Sætte gamle avis eller en presenning på gulvet omkring møblerne.

•Applicer trinatriumphosphat løsning til kanten af et bord eller overfladen med en ren pensel. Brug en skarp, flade værktøj som en spartel til at lirke op den gamle finér, og fjerne det omhyggeligt i sektioner. Bære beskyttende øje beskyttelsesbriller, når du trækker fineren fra træ cork overflade. Brug en elektrisk sander til at udjævne core overflade, når den gamle finér er helt fjernet. Børste væk træ støv med en ren pensel. Anvend kontakt cement, slebet overflade, og på bagsiden af den pre mellemstore ny finer. Indstille finér med cement side på overfladen, matcher det nøjagtigt i sted. Når den kontakt cement rører det obligationer straks.

•Sæt klemmer på kanten af et bord til at låse finér på plads som det fuldt tørrer. At beskytte træet mod grubetæring sted en tynd klud under klemmen. Anvende en ny finer finish over de re limet finer i afsnittene hvor fineren er knyttet til overfladen, at forsegle i kanterne. Lad den første frakke tørre, og anvende en anden frakke.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com