Sådan fjerne ridser fra rustfrit stål klarlak apparater

July 6

Sådan fjerne ridser fra rustfrit stål klarlak apparater

Rustfrit stål apparater tilføje et moderne look til et køkken, men de kan let blive ridset. Det er vigtigt at bruge den rigtige type rengøringsmidler på rustfrit stål klarlak apparater, fordi nogle kommercielle rengøringsmidler kan være skadelige og medføre flere ridser. Du kan normalt fjerne ridser nemt ved hjælp af et par skrubbe materialer som en brun finish pad, en mikrofiberklud og rustfrit stål renere. Dybt ridset områder kan kræve fine sandkorn sandpapir.

Instruktioner

Sådan fjerne ridser fra rustfrit stål klarlak apparater

•Brug den grove side af den brune efterbehandling pad for at fjerne bunden fra rustfrit stjæle apparatet. Følg korn af metal mens gnider den afsluttende pad på apparatet.

•Drej den brune efterbehandling pad over. Forsigtigt gnide den fine side af puden på apparatet, indtil bunden svinder. Undgå at lægge for meget pres på puden til at forhindre flere ridser. Brug fine sandkorn sandpapir i stedet for en brun finish pad, hvis bunden er dyb.

•Rengør bunden med en rustfri stål renere og en mikrofiberklud. Brug microfiber klud til at gnide den rustfrit stål renere over den tidligere ridset område, efter korn af stål, indtil det skinner.

Tips & advarsler

  • Du skal muligvis kontakte en rustfrit stål ridse fjernelse specialist for dybe ridser. Det kan være dyrt.
  • Du bør ikke bruge slibende rengøringsmidler og værktøjer til at rense rustfrit stjæle apparater, fordi de vil forårsage ridser.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com