Sådan fjerne ridser fra valnød finer

December 5

Sådan fjerne ridser fra valnød finer

Når du vil reparere en skramme på et stykke af møbler, er din første bekymring, om skaderne har trængt finish. Hvis den har, og møblerne er beklædt med en valnød træ finer, du muligvis sand det ud-- men du nødt til at gøre det med forsigtighed for at undgå slid-through. Valnød har en tæt og regelmæssig korn, og det kan være muligt at fastsætte nogle ridser ved farve dem med voks.

Rengøring og eftersyn

Du kan kende fineren har ridser, men du kan ikke få en klar idé om, hvor dybt de er indtil du grundigt rengøre kabinet, bord eller stol. En Udvisk nedad med en opløsning af varmt vand og fad vaskemiddel fjerner de fleste overflade snavs. Efter tørring det grundigt med en klud, tørre overfladen ned med en anden klud fugtet med mineralske spiritus. Holde aftørring indtil rag ikke afhente mere snavs, og derefter bruge en vatpind og mineralske spiritus til at rense sprækker og udskæringer. Hvis du ikke ved, hvilken slags finish er på facaden, ising en inconspicuous spot med alkohol. Hvis det Blødgør, er så shellac; Hvis det ikke sker, er det lak.

Overflade rettelser

I bedste fald ikke har ridser skæmmer fineren gennemtrænges finish, så du kan bruge en enkel teknik til at gøre dem gå væk. Gnide ned overfladen med ekstra fint ståluld fugtet med tung olie. Gå med korn, og holde gnide indtil ridser er væk – men ikke gnide hårdt nok til helt for at fjerne finish. Hvis nogle ridser ikke kommer, kan du sikkert skjule dem senere. Når du er færdig med at gnide, lad overfladen tørre natten over. Derefter pels det med to eller flere lag af spray lak fra en aerosol dåse.

Farve dybere ridser

Ridser, der ikke kommer ud, når du gnider med tung olie har enten indrykket eller trængte fineren, og mens du muligvis at slibe disse ud, der er en lettere måde hen til skjule dem. Dække dem ved hjælp af en voks-tip reparation blyant fra en hardware butik, eller--endnu nemmere--brug, et af dit barns farvekridt. Farveblyanter kommer i et bredt sortiment af farver, så det skal være nemt at finde en match. Gnid oliekridt eller blyant på tværs af bunden at få voks i sprække, og derefter tørre reparation med mineralske spiritus til at fjerne overskydende voks.

Slibning og overmaling

Hvis en dyb ridse i en synlig område, dækker det med voks kan ikke være en god nok reparation, og kan du sand bunden ud. Hvis du vælger denne indstilling, skal du bruge 150-grus eller finere sandpapir til at undgå at bære gennem facaden, og sand i hånden, går med korn. Når bunden er borte, udtynde kanterne af reparation at undgå skarpe grænser. For at afslutte, tørre på passende pletten farve, og pels med to eller flere lag af klare shellac eller lak, afhængigt af den eksisterende overflade.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com