Sådan fjerne støv oprustning fra en vaskemaskine

January 16

Sådan fjerne støv oprustning fra en vaskemaskine

Lint er et velkendt problem i tøjtørrere, men det kan også bygge og blive et problem i vaskemaskiner. Lint udvikler når rester, støv og andre fibre på tøj og andre stof varer blive våd under vask og klumper sig sammen. Denne lint kan derefter blive fanget i vaskemaskine, især mellem de indre og ydre baljer. Det kan til sidst begynder at forårsage problemer, såsom en dårlig lugt, reduceret agitation eller spinning og reduceret vandfiltrering. Rengøring ud lint fra vaskemaskinen bør ske på en regelmæssig basis.

Instruktioner

•Look på tætning mellem indre og ydre vaskemaskinen karret. Brug en ren, fugtig klud eller en gammel, fugtig soft-strittede børster til forsigtigt trække lint op og ud.

•Aftør ned tromle med en ren, fugtig klud til at fjerne enhver lint fra indersiden af tromlen.

•Lift ud de lint fælden, ofte placeret på den bageste rand eller toppen af omrører. Løft omrører ud og rense filteret fra inde omrører. Kig ind hvor omrører er placeret og rense det med en fugtig klud. Erstatte lint fælden eller omrører.

•Indstil håndklæder på gulvet bag på vask maskine og afbryde drain slangen. Rengøre skærmen inlet inde i slangen og inlet skærmen hvor drain slangen og vaskemaskinen tilslutning. Kig ind forbindelsespunktet og udslette område med en fugtig klud.

•Køre den en regelmæssig vask cyklus med en kop hvid eddike hældes i vaskemaskine tromlen. Eddike vil hjælpe skylle væk enhver resterende lint.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com