Sådan fjerne tromlen fra Whirlpool vaskemaskine

February 4

Når du skal rense din vaskemaskine bøtter grundigt eller du har brug for adgang til transmission, vil karret skulle fjernes. Karret eller tromme, består af en indre kurv inde en ydre karret. De forbindelse til hinanden på toppen af en balje ring. Hvis du vil fjerne tromlen fra Whirlpool vaskemaskine, skal du fjerne skive kabinet.

Instruktioner

•Tag netledningen fra Whirlpool vaskemaskine fra stikkontakten i væggen. Trække vasker væk fra væggen og slukke vandforsyning studsene på væggen. Anbring en spand under området hvor vandforsyning slanger tilsluttes bag på vaskemaskinen.

•Tag vandforsyningen slanger ud af bagsiden af vaskemaskinen ved at dreje slange stik mod uret. Det kan være nødvendigt at løsne forbindelser ved hjælp af et par tænger. Indstille enderne af vandforsyning slanger i spanden.

•Fjern to skruer, der Fastgør kontrol-konsollen til toppen af vaskemaskinen med en Phillips-head skruetrækker. Flip kontrol konsollen tilbage og lad den hvile på ryggen hængslet. Fjern døren skifte ledninger på den øverste bagsiden af vaskemaskinen ved at trække det fra hinanden med fingrene.

•Sæt bladet af en flathead skruetrækker ind i messing klip på den øverste bagsiden af vaskemaskinen. Skub skruetrækker håndtag mod bagvæggen og pop klip ud af vaskemaskinen top. Grab skive kabinettet på begge sider med hænderne og løft kabinet fra Skive base.

•Pop af toppen af omrører. Inde omrører er en snavs cap med plastik håndtag. Få fat i håndtaget og twist mens du løfter vragrester cap ud af omrører. Bruge en topnøgle med en udvidelse til at fjerne omrører bolt i midten af omrører. Få fat i bunden af omrører med begge hænder og løfte omrører ud af karret.

•Tryk på ned med den ene hånd på karret dække direkte over en balje dække klip. Unsnap klippet med den frie hånd. Fortsætte med at trykke ned på dækslet til badekar og frigive klippene, indtil alle udklip er gratis. Løft dækslet balje ud af karret forsamling.

•Anvend en skruenøgle skruenøgle til at fjerne møtrikken midt i karret. Træk indre karret ud af ydre karret. Der er tre skruer, der sikker den ydre badekar til karret seler. Bruge en topnøgle til at fjerne skruerne og løfte balje ud af vaskemaskinen.

Tips & advarsler

  • Altid afbryde apparater fra deres strømkilde før forsøger reparationer.

© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com