Sådan fjerner aflejringer fra en vaskemaskine

September 19

Regelmæssig vedligeholdelse af apparater er en vigtig medvirkende faktor i deres levetid og ydeevne. For at holde din vaskemaskine, klarer sig godt, er det vigtigt at rengøre indre af maskinen for at slippe balje af mineralforekomster. Disse mineralforekomster er genereret som følge af hårdt vand, der er vand, der indeholder en stor mængde af mineraler.

Instruktioner

Sådan fjerner aflejringer fra en vaskemaskine

•Indstil vandet indstilling på maskinen på varme. Hvis der er en indstilling for stærkt snavset tøj, sat vaskemaskinen på denne indstilling. Fyld karret med vand. Tilføj tre kopper af hvidt destilleret eddike og halv kop bagepulver.

•Bevæg indstillingen til spin cyklus når karret begynder at løbe. Tillad balje at dræne fuldstændigt. Angiv indstillingen vand på maskinen på koldt. Nu køre en ny cyklus.

•Tag vaskemaskine dispensere. Tage dette skridt, hvis de er aftagelige og sættetid dem i varmt sæbevand. Skrub alle indbetalinger fra dem. Hvis din dispensere ikke er flytbare kører varmt vand gennem dem flere gange for at fjerne så meget snavs som muligt.

Tips & advarsler

  • Du kan også bruge sæbevand og en svamp eller lys krat børste til at rense karret. Citronsaft kan også bruges til at skrubbe væk mineralforekomster.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com