Sådan fjerner afløb gryden fra Kenmore Coldspot køleskab

July 29

Hvis din Kenmore Coldspot køleskab har vand siver ud fra nedenunder, er drypbakken sandsynligvis fuld. Spildbakkens fangster vand fra fryserens optøning cyklus, som normalt producerer meget lidt vand. Men i sidste ende gryden kan blive fuld af vand og overløb, forårsager en rod på din køkkengulvet. At fjerne spildbakkens for at tømme det er et job, der kræver meget lidt tid. Det giver dig også mulighed for at støvsuge den køleskab kondensator spoler, der bør også gøres med jævne mellemrum.

Instruktioner

•Undersøg den nederste forreste del af Kenmore Coldspot. Hvis der er et gitter, drypbakken er adgang til via forsiden. Hvis der er ingen gitter, er drypbakken fjernet fra bagsiden af køleskabet.

•Træk off gitter i hånden hvis der er én. Ellers, tag den elektriske ledning og trække køleskabet væk fra væggen langt nok til at få adgang til bageste.

•Shine en lommelygte under køleskabet til at lokalisere drypbakken. Fjerne drypbakken og tømme det i vasken.

•Anvend en shop vac til vacuum kondensator bredbånd under køleskabet mens du kan nå dem. De kan blive kage med støv og snavs og forårsage køleskabet til at køre mindre effektivt.

•Udskift spildbakkens i det samme sted, hvorfra det blev fjernet på bagsiden af apparatet. Skubbe køleskabet tilbage på plads og sætte den i en stikkontakt. Hvis du har fjernet spildbakkens fra forsiden af dit køleskab, erstatte gitter ved at klikke det på plads.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com