Sådan fjerner afløb gryden fra køleskab

September 20

En frygtelig duft kommer fra under dit køleskab kunne være et tegn på at det er tid til at rense afløb pan. Kondens fra inde i køleskab og fryser drypper ned inde i apparatet gennem et dræn i bunden af enheden. Dette afløb munder ud i et dræn pan placeret nedenunder køleskabet. At fjerne afløb gryden fra et køleskab til rengøring bør ske lejlighedsvis for at forhindre mug eller meldug vokser på indersiden af gryden.

Instruktioner

At fjerne en Front afløb Pan

•Tag køleskab ved at trække stikket ud af stikkontakten. Hvis du ikke kan nå stikkontakten, kan det være lettere at slukke for strømmen til køleskabet ved at skære det på de vigtigste banen. Find hovedafbryderen og identificere hvor køleskabet er forbundet. Der kan være et kredsløb kort eller noter på indersiden af boksen breaker. Drej kontakten til "Off" position.

•Tag tå grill fra bunden af den forreste del af køleskabet. De fleste tå grill simpelthen trække lige ud af enheden. Nogle er holdt på plads med hex bolte eller oversize skruer. Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker, flathead skruetrækker eller stik skruenøgle og sæt så hensigtsmæssigt at fjerne skruerne. Trække grill fra forsiden af køleskabet og lægge det ud af vejen.

•Locate afløb pan, der normalt er fremstillet af plast, nedenunder køleskabet.

•Lift panden op og omhyggeligt Flyt det over læbe i bunden af køleskabet. Passe på ikke for at spilde vand inde i det.

•Tøm afløbet pan i en nærliggende vasken. Skyl gryde med varmt vand. Fjerne skimmel, mug og andre pletter ved at udfylde afløb gryde med varmt vand og tilføje en capfull med blegemiddel. Brug en børste til at fjerne eventuelle pletter. Skyl ud gryde med koldt vand.

•Placer afløb pan tilbage under afløbet i bunden af køleskabet. Geninstallere tå grill og slukke for strømmen tilbage til enheden.

Tips & advarsler

  • Hvis dit køleskab afløb pan er anbragt i sin bageste, omhyggeligt Flyt køleskabet væk fra væggen eller ethvert andet objekt bag det. Flyt forsigtigt da flytte køleskabet for hurtigt kunne forårsage køleskabet til at knuse afløb pan. Du skal flytte køleskab nok til at kunne arbejde komfortabelt bag apparatet.
  • Nogle nyere modeller har ikke en aftagelig afløb gryde. Hvis vand overfyldte gryden, kontakt fagmanden service for at diagnosticere problemet lækage eller kondens, som.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com