Sådan fjerner afslutninger i opvaskemaskiner

September 6

De fleste opvaskemaskiner bruger endestykker på den øverste Opvaskestativ glidende skinner. Endestykker forhindre Opvaskestativ i ved et uheld trækkes ud af skinnen. Når parabol rack eller øvre dele af opvaskemaskinen har brug for servicering, skal du fjerne endestykker. At fjerne endestykker på opvaskemaskiner, afhænger af, hvilken type din opvaskemaskine bruger. Der er tre almindelige typer, som de forskellige producenter anvender i deres opvaskemaskine.

Instruktioner

•Åbn opvaskemaskine døren og træk den øverste rack 6-inches ud af opvaskemaskinen. Dette vil bringe enderne af de glidende skinner ud, således at du kan arbejde. Inspicere enden af skinnen til at bestemme, hvordan endedæksel tillægger skinnen.

•Sæt spidsen af en flad-head skruetrækker under den bageste nederste kant af endedæksel, hvis din endedæksel synes at gå via jernbane og snap sammen for enden af skinnen. Lirke bunden af endedæksel mod dig med skruetrækker til at åbne endedæksel. Trække del af slutningen hætten, der indsætter gennem toppen af jernbane ud med fingrene. Gentag for den modsatte side. Frigidaire og nogle Whirlpool opvaskemaskine bruger denne type af snap endedæksel.

•Look for en søm på en endedæksel, hvis jeres synes at være blot en plastik stop forbi slutningen jernbane. Lirke slutningen af den åbne endedæksel med flad-head skruetrækker på sømmen. Trække endedæksel lige ud af enden af skinnen. Maytag bruger denne type af endedæksel på mange modeller.

•Skub i på den vulstkant af fælles landbrugspolitik, hvor det indsættes gennem siden af jernbane, hvis din endestykker er den type, der opretter forbindelse til siden af skinnen. Skubbe fanen hævet fra ydersiden af jernbane med tommelfingeren. Når den vulstkant er flugter med jernbane, skubbe den hele endedæksel fra skinnen. Whirlpool og Maytag bruger denne type endedæksel på mest under skranken opvaskemaskiner.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com