Sådan fjerner afsmitning hus maling

February 27

Afsmitning, er dannelsen af hvide, kalkholdige pulver på overfladen af hus maling. Denne betingelse opstår, når malingen weathers og langsomt bliver nedbrudt af solskin og fugt. Næsten alle malinger vise til sidst afsmitning efter nok eksponering til udendørs. At fjerne det fra hus maling vil kræve særlige værktøjer og rengøringsmateriel. Denne proces er nødvendige som forberedelse til en ny frakke af maling. Ellers, kridt kan trænge igennem den underliggende flade af huset og svække den beskyttende film på den eksisterende maling.

Instruktioner

•Fyld en højtryksrenser med mild hus vaskemiddel. Miljøvenlig rengøringsmidler beregnet til brug sammen med pres skiver er tilgængelige på isenkræmmere og hjem forbedring Centre.

•Brug beskyttende briller og dispensere renere ifølge producentens anvisninger. Sørg for at jævnt distribuere løsningen, så alle de Kisel maling er blevet belagt.

•Tillad sæbe til at suge overfladen af huset i 10 til 15 minutter før skylning det grundigt. Bevare vandtryk på 1500-2000 psi, indtil overfladen er helt fri for sæberester.

•Wait for huset til tørre i en fuld 24 timer før du anvender en ny frakke af maling. Du kan forsøge at skrubbe overskydende kridtagtige rester med en kemiske opløsningsmidler, men nogle bør forventes at forblive.

•Applicer en kvalitet maling primer som forberedelse til en ny frakke. Akryl primer vil give de bedste resultater for hus maling med resterende kridt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com