Sådan fjerner Agitator på en GE profil Prodigy skive

March 27

Sådan fjerner Agitator på en GE profil Prodigy skive

General Electric er en af de ældste apparat producenter i USA. Dens skive linje indeholder modeller for at imødekomme netop omkring hver Tøjvask behov. GES profillinje af skiver tilbyder en række ekstra funktioner som load-balancering og skive belastninger af op til 4,1 kubikfod. Selvom profil Prodigy vaskemaskinen er ikke længere sælges, de er tilgængelige brugte. Disse skiver rent vasketøj med en omrører, der ture i vaskemaskinen karret og hjælper med at cirkulere vandet. Fordi disse agitatorer gør så meget arbejde, nogle gange de bryde og skal udskiftes. I så fald skal du fjerne det så du kan installere en udskiftning.

Instruktioner

•Fjern skive. Åbne hætten til at afsløre vask badekar og omrører.

•Pop off omrører top. Tage en flad skruetrækker og tryk det forsigtigt mod den tynde linje kører i nærheden af toppen af omrører. Dette er kanten af omrører cap. Tryk forsigtigt skruetrækkeren ind i hullet, indtil fælles landbrugspolitik popper.

•Tag omrører møtrik. På fleste af GE profil modeller er dette en hex-type bolt. Skru dette mod uret med en hex skruenøgle.

•REACH nedenunder omrører med begge hænder. Hold dit hoved til side af tub vaskeri med hovedet vendte sig bort fra omrører. Du ønsker ikke at få øje fuld af omrører, når du trækker det ud. Slæbebåd på omrører indtil du føler det glide langs omrører hub. Hvis du har en stædig omrører, give det et par haner med en gummihammer til at hjælpe løsne det. Hvis det stadig ikke ønsker at gå, tage en 2 x 4 og sæt den på tværs af toppen af vaskemaskinen. Loop et stykke reb nedenunder omrører og binde det til bestyrelsen. Tryk på den ene ende af 2 x 4, indtil du føler den omrører begynder at slide op hub.

Tips & advarsler

  • En tyk par beskyttelseshandsker kan hjælpe dig med at få et godt greb på en stædig omrører.
  • Følg altid vejledningen til din GE profil vaskemaskine model.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com