Sådan fjerner akryl maling fra en bruser

November 4

Sådan fjerner akryl maling fra en bruser

Brusere kan kommer i alle former for materialer, men de populære materialer er keramisk og en form for plastik. Akrylmaling er en vandbaseret maling, der kan være latex, i hvilket tilfælde, det er let at fjerne, men regelmæssig akrylmaling er ikke så svært at fjerne som oliebaseret maling. To metoder vil fjerne akryl maling fra din bruser rate, og du skal udføre dem i en sekvens til at give de fleste beskyttelse muligt at din bruser skær.

Instruktioner

•Brug den store plast spartel til at forsigtigt skrabe akrylmaling ud af bruseren. Tørre slutningen af spartel med et stykke køkkenrulle og fortsætte indtil malingen er fjernet. Hvis du har en masse at fjerne, eller flere lag af akrylmaling, vil derefter spartel metode ikke arbejde meget godt. Fortsæt til trin 2.

•Klippe et stykke plast fra plasticpose en tomme eller så større end en køkkenrulle, der er foldet i kvarte.

•Klap en køkkenrulle i kvarte. Mætte et stykke køkkenrulle med affedtningsmiddel. Det er en god idé at bære handsker, men ikke nødvendigt hvis du vasker dine hænder direkte bagefter.

•Sæt papiret håndklæde mod malingen og Placer stykket plastic over et stykke køkkenrulle. Tape plast til brusebad med malertape. Tillade et stykke køkkenrulle til at sidde i mindst 24 timer. Hvis der er flere lag, skal du vente 48 timer. Du kan bruge bruseren i løbet af denne tid, da affedtningsmiddel er dækket.

•Fjern den plast og papir håndklæde. Skyl området med varmt vand. Skrabe malingen af med en spartel igen. Gentag de to metoder til at fjerne alle akrylmaling fra bruser overflade.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com