Sådan fjerner altaner

August 3

Sådan fjerner altaner

Nedrivning er at mange boligejere mest sjov de kan have i løbet af starten af et nyt projekt. Det repræsenterer dem ødelæggelse af noget, der måske var en torn i deres side i hele mandatperioden for ejerbolig, og fjerner det har en måde at beroligende at sår. At fjerne udendørs balkon kræver pleje og planlægning. Det er vigtigt at huske at fjerne balkonen forkert kan resultere i alvorlige skader på udvendige vægge af hjemmet. Dette er grunden til, at det er en god idé at fjerne balkonen et stykke ad gangen.

Instruktioner

•Sæt nedrivning klingen ind i den frem-og tilbagegående så. Denne stil af blade er i stand til ikke blot at skære træ, men også skære igennem bolte, skruer og bolte, der sikker balkon til hjemmet. Holdning af garbage dumpster under balkonen således at du kan smide stykker i men ikke direkte under balkonen.

•Klippe via hånd rækværket med den frem-og tilbagegående så tæt på væggen af huset og derefter igen på den midt punkt af rækværket.

•Klippe spindler bruges til at understøtte rækværket lige under hand rail med den frem-og tilbagegående så. Når gelændere er løs, kaste dem ind i en dumpster. Med hand rail ud af den måde, afbrød spindler på deres base og kaste dem ind i en dumpster.

•Pry op gulvbrædder af på balkonen med et koben, være omhyggelig med at undgå at beskadige tærsklen til døren til altanen. Når du fjerner hvert gulvbræt, smide det i skraldespanden dumpster.

•Climb af stigen uden for hjemmet. Hvis stigen er en folde stil, kan det være placeret foran balkonen. Hvis det er en skæve stige, bør det være understøttet mod væggen i huset, ikke balkon.

•Klippe gennem trim bestyrelsen, der omgiver gulvet på altanen, og fjern brikkerne i stykker du kan kaste i en dumpster. Når dette er gjort, vil du stå tilbage med gulv bjælker til balkonen, der hænger på væggen af huset.

•Tag hver af gulvet bjælker af enten skære igennem dem eller nysgerrige dem ud af væggen med et koben. Bag strøer er headeren bruges til at understøtte den balkon strøer. Dette kan fjernes med koben, men forsøg ikke at skære det. Det er knyttet til den overordnede opbygning af huset. Når hovedet er fjernet, er du omkostningsfrit hen til fjerne døren og dække den åbning, der engang førte til din balkon.

Tips & advarsler

  • Bære sikkerhedsbriller, når du udfører nedrivningsarbejde for at beskytte dine øjne.
  • Vær meget forsigtig, når ved hjælp af de frem-og tilbagegående så mens placeret på en stige. Sørg for du har en god, solid fod og stigen er velafbalanceret, før du begynder at skære.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com