Sådan fjerner ALW480DAW inderste badekar Lock møtrikken

May 9

Når du foretager reparationer til transmission af Kenmore Elite Oasis ALW480DAW, skal du fjerne møtrikken at sikre indre karret til den ydre balje. At fjerne den vaskemaskine inderste badekar låsemøtrik kræver en særlig forsegling værktøj og skruenøgle skruenøgle. Disse er tilgængelige på apparatet servicecentre. Seal møtrik eller balje låsemøtrik, tråde over kraftoverføringsakslen skive til at sikre den indre karbad sammen med seks bolte. Adgang til spændemøtrikken kræver, at fjerne omrører fra vaskemaskinen.

Instruktioner

•Tag din Kenmore Elite Oasis ALW480DAW skive strøm ledning ud af stikkontakten. Fjern de to hex skruer på den nederste kant af tå panel med en 5/16-inch møtrik driver. Panelet tå er den nederste del af skive foran. Træk panelet tå fra vaskemaskinen.

•Fjern to skruer på den nederste del af frontpanelet med møtrik driver. Løft på frontpanelet og trække det væk fra vaskemaskinen. Fjern skruerne på den forreste kant af den øverste panel med møtrik driver, og løft det øverste panel lige tilbage.

•Træk skyllemiddel off toppen af omrører. Skyllemiddel simpelthen snaps og slukker omrører. Kigge efter en bolt ned i midten af omrører. Fjerne bolt med en topnøgle. Løft omrører lige ud af karret.

•Sæt runden forsegle værktøj omkring det inderste badekar låsemøtrik segl. Placer spanner wrench over værktøjet segl, tilpasse de fremspringende knopper på skruenøglen med hullerne på værktøjet segl. Holde karret og drej værktøjet spanner mod uret for at løsne møtrikken.

•Tag værktøjet kæp og segl. Drej spændemøtrikken mod uret i hånden og fjerne den fra det inderste badekar. Fjerne sic bolte i bunden af indre karret med en topnøgle.

Tips & advarsler

  • Hvis nødvendigt, tryk på skruenøgle skruenøgle håndtere med en gummihammer til at begynde at løsne møtrikken, hvis det er meget stram.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com