Sådan fjerner andemad & Azolla

January 5

Begge typer af akvatiske flydende planter, andemad (Lemna spp.) og myg bregne (Azolla spp.) trives når ferskvand Dam overfladen basks i sollys, har ikke bølger og vandtemperaturer er varm. Hvis betingelserne er rigtige, formere disse planter hurtigt, sprede deres blade over et bredere område i dammen, der potentielt dækker alle eksponerede overflade. Vinterkulden typisk dræber nogle blade og andre planter falde til bunden for Dam at lægge hvilende indtil foråret. Så længe dammen er ikke for stort, skimming off planterne og lade dem tørre på land dræber dem og frigør vandoverfladen for luft og lys.

Instruktioner

•Tag på gummi støvler til at sikre, at du kan gå sikkert og komfortabelt rundt i kanten af vand-funktion, især hvis det er en naturlig kystlinje. Hvis vandet er dybt og Dam store, hip waders kan være bedre, fordi de giver dig frihed til at træde ind i grundt vand og manøvrere uden at bekymre sig om at blive våd.

•Skim vandoverfladen med en bred, stramme fintmaskede swimming pool hulske net. Øse op planter i netto i en slowmotion at få så mange planter fanget i nettet, som du løfter det op af vandet.

•Fling de erobrede andemad eller myg fern planter på landjorden på kysten til at tørre ud i solen og dø. Alternativt, invertere skimmer net i en stor spand til hagl væk til kompostbunke. En bred plast bin flyder på vandet og glider let med dig inden du fjerner de flydende planter.

•Gentag skimming i vandoverfladen, indtil du fjerner en betydelig mængde af andemad eller myg bregne. Forsøg ikke at fjerne alle planter, da nogle uundgåeligt flyde væk fra din hulske og indsamle i små områder i minuscule numre.

•Wait en til tre dage før skimming vandoverfladen igen. Ændringen i vinden eller tilsætning af vand fra regn congregates re de flydende planter i nye klumper. Skimme vandoverfladen igen i intervaller til at fortsætte med at fjerne og lufttørre (kill) planter for at holde anlægget populationer, lav og håndterbare.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com