Sådan fjerner badeværelse vask fra kabinettet

March 11

Fjerne et badeværelse vask fra et skab eller køkkenbordet kræver ikke, at ansætte en blikkenslager. Med nogle bestemmelse, de rette værktøjer og en god række retninger, kan du have en gammel badeværelse sink fjernet fra et skab og en ny en erstattet inden for et par korte timer.

Instruktioner

•Drej off vandet til vasken eller til hele huset. Prop åbne skabene under vasken med ethvert objekt høje og tunge nok til at holde åbne døren. Fjerne alle genstande fra kabinettet og prop en lommelygte op til skinne i bunden af vasken.

•Line bunden af kabinettet med flere håndklæder at opsuge utætheder vand du oprette mens du fjerner i vasken bassinet. Placer en vand spand direkte nedenfor hvor vand drænrør forbindes til bunden af vasken.

•Tag drejeknapper og inventar, hvis de er knyttet til vasken. Disse stykker skulle skrue-out af sted eller har flytbare bolte enten over eller under køkkenbordet. Fjerne disse stykker med en skruenøgle, omviklet med en gammel klud; Dette vil beskytte inventar fra skader.

•Crawl ind i kabinettet og lå på ryggen, står i bunden af vasken. Kigge efter vasken clips knyttet til toppen af kabinettet eller køkkenbordet, langs kanten af vasken bassinet. Løsne klip med en klud-dækket skruenøgle eller afbryde dem, hvis nødvendigt. Krogen i bunden af vasken fra dræning rør på dette tidspunkt.

•Crawl ud fra under vasken og brug et hjælpeprogram kniv til at skære segl fra omkring den ydre kant af vasken bassinet, hvor bassinet sidder mod køkkenbordet over skabene. Bruge en lille brækjern dækket i klud til at begynde nysgerrige vasken bassinet op og helt løs fra køkkenbordet.

•Crawl tilbage inde i kabinettet og have en assistent, støtte dig når du skubber vasken gennem hullet. Assistenten bør begynde at løfte vasken og hjælpe dig med at indstille vasken bassinet til side på tælleren indtil jer begge kan stå og få fat i en side af vasken til at fjerne det fra rummet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com