Sådan fjerner beslaglagt skruer

January 31

Sådan fjerner beslaglagt skruer

En skrue kan blive beslaglagt i det objekt, som det var drevet ind i. Dette betyder, at traditionelle værktøjer, der bruges til at køre i skruen ikke længere tage skruen ud igen. Skruen vil ikke rokke, og fortsatte forsøg på at fjerne det kun gøre situationen værre. Alt er ikke tabt, når der beskæftiger sig med en beslaglagt skrue; der er metoder, der vil bryde skruen gratis, så du kan fjerne den.

Instruktioner

•Drill et hul i midten af beslaglagte skruen med en center cut borehoved for metal. Den smule, som du bruger skal være mindst en størrelse mindre end hovedet af skruen. Bore hullet ikke mere end 3/8-tomme dyb.

•Sæt spidsen af en passende størrelse skrue emhætte i hullet du boret. Tryk på firkant hovedet af skruen emhætte med en hammer. Slående hovedet af skruen extractor vil drive spidsen i hullet du boret.

•Sæt vandhanen håndtag på hovedet af skruen emhætte. I midten af vandhanen er håndtaget et firkantet hul. Det kvadratiske hul vil glide over de firkantede hoved af emhætte.

•Slowly Drej hane håndtaget mod uret (eller mod venstre) til at bakke ud af den beslaglagte skrue. Fortsætte med at dreje hanen håndtag, indtil du kan fjerne skruen.

Tips & advarsler

  • Der er emhætte bits tilgængelig, der kan bruges i en variabel hastighed boremaskine. Denne type af emhætte kræver ikke at du bore et hul i skruehovedet først. Bit er indsat i boret, og så boret er indstillet til at rotere i bakgear.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com