Sådan fjerner betonplader

March 18

Sådan fjerner betonplader

Fjernelse af beton plader er ikke raketvidenskab. Almindelige plader er ikke mere end 4 inches tyk--nogle er tykkere-- men processen med fjernelse af forbliver den samme. De fleste plader kan fjernes uden power udstyr. Hvis din plade er tykkere eller resistente over for din indsats, kan det indebære bruger en jackhammer.

Instruktioner

•Rent en walk-in trash container eller bruge en 1-ton pickup truck for at slæbe væk debris. Kontakt en affald vognmanden i dit område at diskutere deponeringsmuligheder. Rekruttere to eller tre assistenter for at hjælpe dig med at bryde op og fjerne brikker hvis muligt.

•Dæk plade med en plastfolie at undgå flyvende vragdele. Starter på det ene hjørne, swing forhammer med nok kraft hen til knæk eller bryde betonen. Hvis det ikke bryde på først ramte, prøv det igen et par inches fra de første slag indtil det revner.

•Pry op bidder ved hjælp af et brækjern. Arbejde sammen med hjælp fra en assistent vippe op stykker, mens du bryde dem med hammer, hvis det er nødvendigt.

•Don sikkerhed gear. Bryde beton i stykker med en jackhammer, hvis det modstår bryde ved hjælp af kun hammeren. Forstå jackhammer med begge hænder. Trykke på aftrækkeren og gør det muligt at mejsel revner i beton 2 til 3 inches fra hinanden.

•Pry op stædig bidder med en hakke. Brug afrundet top som omdrejningspunkt til at løsne stak stykker. Hvis betonen er forstærket med armeringsnet, bruge bolt fræsere til at skære trådnet. Hvis betonen er forstærket med stål armeringsjern, bruge en bajonetsav med en nedstryger klinge eller en hånd kværn med en kniv til at skære det løs.

•Tag resterne når du har brudt op en 24 til 36 tommer området. Placer resterne i en trillebør derefter ind i papirkurven beholder eller lastbil til bortskaffelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com