Sådan fjerner Blackout foring fra gardiner

January 7

Sådan fjerner Blackout foring fra gardiner

Blackout foring er en tyk, tæt vævet materiale brugt på gardiner, så intet lys kommer gennem når gardinerne er lukket. Det er nyttigt, når du bor i et område, der er fyldt med gadebelysning, eller hvis du har brug at sove i løbet af dagen. Hvis du har gardiner du elsker at have foring på bagsiden, og du foretrækker at lyset kunne skinne igennem, det er ikke svært at fjerne slimhinden.

Instruktioner

•Drej gardiner over og skrabe et barberblad over overfladen af masker. Som du skære igennem dem, trække klip tråden ud af stof med fingrene. Hvis du har nogen andre værktøjer til at gøre arbejdet, er det en mulighed.

•Klippe slidbaner af syning med en elektrisk tråd remover. Dette fungerer på samme måde en hår trimmer, bortset fra det er designet til at slice gennem tråd i stedet. Køre trimmeren langs syningen efter at dreje det. Det virker nemlig rask afsked, men der kan muligvis ikke finde et straks hvis du ikke har en i din besiddelse.

•Klippe gennem sting med en søm fjernelse kniv. Dette har en buet klinge, som du kan glide under en søm. Efter glider det ned under søm, rotere bladet opad for at skære det. Denne metode tager er et stykke tid, men en effektiv måde at fjerne Sting. Værktøjerne findes på de fleste håndværk eller sy butikker. Træk trådene ud som du klippe dem.

•Træk liner stof fra gardiner som du fjerne syning. Resew gardin sømmen, hvis det kræves.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com