Sådan fjerner Blinds

June 21

Sådan fjerner Blinds. Uanset om du er remodeling eller foråret rengøring, skal du muligvis tage ned din persienner. At fjerne blinds fra væggen helt kræver langt mere arbejde end at tage ned bare hovedet jernbane og blinde lameller til vedligeholdelse, men begge processer er forholdsvis enkel.

Instruktioner

•Træk blinds op hele vejen før du begynder fjernelse proces. Dette vil gøre blinds meget mere håndterbare.

•Tag ned valance. Skub forsigtigt den nederste del af valance mod vinduet til at oprette et lille hul mellem toppen af valance og toppen af klippene. Omhyggeligt flytter valance opad og udad, i en vinkel, indtil det er helt klart af klippene. Hvis du bruger for meget kraft, vil klip bryde.

•Tag hold ned parentes, anvendes til at fastgøre den nederste del af blinds på væggen. Hvis endestykker af bunden jernbane har holder pins, fjerne dem først. Så brug en skruetrækker til at fjerne hold ned beslag skruer. Hvis pins og skruer er stramme, bruge en tang til at fjerne benene og en magt skruetrækker til at fjerne skruerne.

•Åbn montering beslag fra foran og dias blinds' hoved jernbane ud. Dette er den sidste fjernelse trin, hvis du planlægger at sætte blinds op igen. Du kan har brug for hjælp under dette trin, især hvis dine blinds er bred og tung. Hvis du tillader blinds at falde efter fjernelse, kan de lide skade eller skade dine gulve.

•Anvend en skruetrækker til at fjerne side og center monteringsbeslag. Afhængigt af hvordan dine blinds var installeret, skal du fjerne væggen ankre samt. Der findes flere typer af væg ankre, men mange kan fjernes med nål næse tænger.

•Patch hullerne efterladt af de skruer, der holdt blinds på plads. Med en lille spartel, udfylde de huller og de omkringliggende områder med fælles sammensatte. Brug en svamp, glat højderygge, mens sammensat er stadig våd, eller forsigtigt sand sammensat efter det tørrer.

•Paint over den fælles stof til at matche vægfarve. Afhængigt af farven på maling du bruger, skal du anvende primer først.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com