Sådan fjerner blomstrer fra Squash planter

June 7

Sådan fjerner blomstrer fra Squash planter

Mange typer af squash, lige fra de genkendelige zucchini og gule sommer squash (Cucurbita pepo sorter) til rød kuri squash (Cucurbita maxima sort), er værdsat for flere sorter med varierende vækst vaner og den frugt, de producerer ofte frodigst. Disse frost-bud årlige haven afgrøder har separate mandlige og kvindelige blomster. Squash blomster er undertiden fjernet for at bruge i måltider, fordi de er spiselige og selv betragtes som en delikatesse af nogle mennesker; at forhindre udviklingen af uønskede frugt; eller for at standse sygdommen spredes.

Instruktioner

•Trim off squash blomster at spise med en skarp kniv eller sakse, gør cut om 1 tomme under bunden af blomsten. Høste blomster til forbrug ved middagstid, når de blomstrende, med kronblade åben. Hvis du ikke ønsker at blande sig med frugtproduktion, høst kun hanblomster. Forlade alle kvindelige blomster, med den lille, uudviklet frugt på basen, og et par mandlige blomster, som er nødvendige for at bestøve de kvindelige blomster fastgjort til squash plante.

•Rinse de høstede blomster i en skål af cool vand og gemme dem i isvand i køleskabet, indtil du er klar til at spise eller koge dem. Hvis støvknapperne beliggende i midten af blomsten er hård eller slimet, klip eller Knib dem ud før forbrug til at sikre, at blomsten har en tiltalende tekstur.

•Klippe off hunblomster om 1 tomme nedenfor den lille, uudviklet frugt i bunden af blomsten til at mindske antallet af frugter, der vil udvikle sig, hvis det ønskes.

•Klippe off brugt mandlige squash blomster så snart de er færdig med blomstrende hvis en svampesygdom ligesom Botrytis cinerea, almindeligvis kaldet botrytis blight eller grå skimmel rot, der angriber dem eller var til stede på nærliggende blomster. Hvis kvindelige blomsten knyttet til en tredje frugt er syge men frugten vises stadig sunde, forsigtigt trække eller vride brugt blomsten. Håndtere inficerede blomster omhyggeligt, og placere dem i en plasticpose straks at undgå at sprede sporerne.

Tips & advarsler

  • Squash kan stængler og blade stilke er stikkende og irritere hud, så bære handsker og en langærmet skjorte eller undgå kontakt med de stikkende plantedele.
  • Kun fjerne blomster og ellers arbejde omkring squash, når betingelserne er tørt, hvis det er muligt, at undgå spredning af sygdomme.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com