Sådan fjerner brændt lugter fra huset

June 8

Sådan fjerner brændt lugter fra huset

På et eller andet er det sikkert sket for alle---en brændt lugt dvælende i luften som en næsten håne påmindelse om et måltid, der fik bedre af kokken. En eller anden måde lugten af brændt mad har tendens til at dvæle i huset meget længere end duften af mad, der viste sig perfekt. Ingen bør have til at tage slags drilleri, især fra mad. Heldigvis er der flere nemme måder at dække op din middag sammenbrud og slippe af med eventuelle andre irriterende brændt lugt i dit hjem.

Instruktioner

Flere enkle forslag

•Preheat ovnen til 200 grader. Line en cookie ark med aluminiumsfolie og drys det rigeligt med kanel og sukker. Tilføje en spiseskefuld smør og lad det sidde i ovnen for to til fire timer, eller indtil du beslutter at tage det ud. Huset vil lugte deceivingly som ikke-brændt bagværk i stedet.

•Åbn op alle vinduerne og tænd ventilatoren. Forsøge at tvinge frisk luft gennem huset for at rydde enhver forbrændte lugter.

•Klippe op en citron i stykker og læg det i en gryde med kogende vand på komfuret. Lad det koge i 10-15 minutter til at opfriske luften.

•Klippe op et løg og placere det i en skål med vand. Lad det i midten af rummet natten over og det vil absorbere lugte fra luften.

•Boil en håndfuld nelliker i en gryde med vand for at hjælpe til at ændre den dvælende lugt i luften.

Tips & advarsler

  • Slippe af brændt mad eller objekt, der har forårsaget lugten til at begynde med. Smide det i skraldespanden gør det muligt at stadig påvirker luften i dit hjem. De fleste luftfriskere vil kun dække op lugt og du vil ende op med rose-duftende forkullede bacon i stedet for ren luft. Luftcirkulation i huset er nøglen og kan gøres i forbindelse med nogen af de andre metoder for optimale resultater.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com