Sådan fjerner buske & dyrke

May 18

Sådan fjerner buske & dyrke

Remodeling området landskabspleje et hjem er undertiden en stor virksomhed, men hvis værftet har været give slip og buskads er helt tilgroet, det er nogle gange den eneste måde at bringe landskabet tilbage under kontrol. Dette job medfører som regel trækker ud buske samt mindre planter, og løsne op, eller dyrke jorden. Når området er renset ud og forberedt, kan du installere nye planter.

Instruktioner

•Skub skovl i jorden omkring omkredsen af busk. Begynd at grave hvor de ydre kanter af den busk lemmer ende. Skubbe skovl i og i en lille vinkel, så at du arbejder mod midten.

•Slice i jorden omkring hele busken. En gang rundt, skubbe klingen af skovlen tilbage i jorden og skubbe håndtaget ned til gearing busk. Arbejde skovl omkring busk, fortsætter med at udnytte busken. Hvis du støder på en rod, der er vokset yderligere ud, hugge det med skovl klinge.

•Træk busk ud og Gentag med andre buske.

•Layer jord med flere inches af kompost, barkflis eller top jorden hvis jorden er næringsstof fattige eller ikke dræn godt. Hvis din jord er mørke og løs, behøves ingen tilsætningsstoffer.

•Till jord i rækker frem og tilbage på tværs af landskabspleje hvis du har adgang til en rorpind. Dette vil blande jorden ganske godt. Hvis du ikke har en rorpind, har du et par muligheder til at dyrke. Spring over det næste skridt for disse indstillinger.

•Chop jord op med en hakke, hvis jorden er allerede temmelig løs. Eller grave 1-fods-dækkende skyttegrave starter ved kanten af landskabspleje. Grave ned omkring 6 inches. Sæt jorden fra den første rende til siden. Når det er gjort, begynder den næste skyttegrav ved siden af først og udfylde den første rende med jord fra andet. Gentag hele vejen tværs over landskabet. Når du når til slutningen, udfylde den sidste grøft med jord fra først. Du kan også dobbelt grave, hvilket er det samme som enkelt skyttegrav grave---undtagen før fylde en grøft med jord fra næste, hugge jord i bunden af renden op med en hakke eller skovl.

•Rake jord ud glat når det er blevet dyrket.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com