Sådan fjerner Cement ned af en sten pejs

April 19

Sådan fjerner Cement ned af en sten pejs

En række aktiviteter kan forårsage tørrede cement på en sten pejs, men findes nogle metoder, der kan fjerne cementen uden at beskadige stenene i processen. Ingen metode, som bryder igennem cementen ubesværet efterlader stenene intakt, så fjerner materiale vil være en lang, rodet og omstændelig proces bestående af en kombination af hårfjerning metoder. Hver separat fjernelse trin kan befri dig for et lag af materiale, at komme tættere på stenen, selv. Jo tættere kommer du til sten, flere faren der er skader. Med omhu, vil du fjerne den sidste smule af cement, udsætter den naturlige skønhed af sten under for løbende nydelse.

Instruktioner

•Dæk alle overflader ved pejsen med en dråbe klud til at beskytte mod støv oprettet under fjernelse. Tape drop klude over døråbninger at holde støvet fra at flytte ind i et tilstødende rum.

•Pry op som meget cement som muligt med en spartel. Placer kanten af kniv under kanten af cement og bruge kniven som en kile for at tvinge cement opad. Hvis den spartel er ikke stærk nok til at arbejde som en kile, så i stedet bruge en lille prybar.

•Break op cement til lettere fjernelse, ved hjælp af en kolde mejsel og hammer. Placer af mejsel på toppen af cement i en lav vinkel på omkring 20 grader. Slå hovedet af mejslen med hammer til at oprette et knæk i cementen. Arbejde mejsel langs den knæk, udvide det gennem cement til at skabe mindre stykker. Lirke op de enkelte stykker ved hjælp af spartel eller prybar.

•Sæt en grov slibning pad på en orbital buffer. Placer buffer på enhver cement resterende på stenen og starte pad roterende. Flyt bufferen over cementen mens lys pressionsmiddel til at slibe ned en cement indtil venstre med et lag på stenen så tynd som muligt, kun et par millimeter tyk. Flytte bufferen i små cirkler at fjerne cementen.

•Tag cement støv og partikler med et piskeris kost.

•Åbn alle vinduer og døre til rummet og tilføje ekstra ventilation fans hvis det er muligt. Sat på beskyttende tøj, der dækker din hud helt, og sat på gummihandsker, beskyttelsesbriller og en respiration maske.

•Mix 1 del saltsyre med 10 dele vand. Mætte den resterende cement med fortyndet syre ved hjælp af en pensel. Tillad syre til at sidde i plads, opløse cement, for ca. 10 minutter.

•Scrub cement med et krat pensel til at bryde det. Skyl den syre og opløste cement fra mursten ved hjælp af vand. Vandet vil neutralisere resterende syre samt. Fortsæt skylning stenen indtil syren ikke længere bobler.

Tips & advarsler

  • Placer en støvmaske, beskyttelsesbriller og arbejdshandsker på før du begynder at fjerne.
  • Teste syre på en lille diskret del af stenen til at finde ud af, hvis det vil forårsage nogen misfarvning før brug. Hvis ja, skifte til en citrus-baserede syre.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com