Sådan fjerner Chuck fra en Sears elektrisk boremaskine

June 14

En elektrisk boremaskine er ofte en af de mest nyttige værktøjer til at have i dit hjem. Der er et utal af bits og vedhæftede filer, der kan bruges med en Sears boremaskine, gør det muligt at udføre en række opgaver. Chuck er del af øvelsen, der holder lidt på plads, hvad enten det er en skruetrækker bit, boret eller andre vedhæftet fil. Over tid chuck kan blive skæv og kan være nødvendigt at blive fjernet for udskiftning.

Instruktioner

•Sæt chuck nøgle i sprækken på siden af chuck og drej den mod uret for at åbne chuck så bredt som muligt.

•Look direkte ind i midten af chuck, og Find den venstre gevind Phillips hoved skrue, som holder chuck på drev spindel. Brug en stjerneskruetrækker hovedet skruetrækker til at fjerne skruen ved at dreje skruen med uret. Fjerne det helt ud af drevet spindel.

•Sæt den korte ende af en Allen skruenøgle til spidsen af chuck, og spænd chuck omkring unbrakonøgle med tasten chuck. (Billede den korte ende af Allen skruenøgle som et borehoved, du vil bruge med boret.)

•Lay boremaskine på sin side på en tabel eller arbejde bænken. Bruge en hammer til at slå unbrakonøgle i retningen mod uret for at løsne chuck fra drill spindel. To eller tre hits til unbrakonøgle med hammer vil pop chuck ud boret.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com