Sådan fjerner displayet på Samsung fransk dør køleskab

October 21

Hvis din displayet på din Samsung køleskab er slukket eller vise uregelmæssig aflæsninger, kan det være nødvendigt at fjerne det for diagnose eller udskiftning. Samsung skærm panel giver hurtig adgang til skiftende temperaturer og ice cube størrelse. Du bliver også advaret, når dørene er blevet efterladt lidt åben. Undertiden får fugt displayet til at give vildfarne aflæsninger. Fjernelse af displayet på en Samsung French kræver dør køleskabet ikke afmontering af døren. Enheden er designet til at blive fjernet gennem forreste del af dørpladen.

Instruktioner

•Tag Samsung køleskab netledningen ud af stikkontakten. At fjerne displayet med magt på kan resultere i utilsigtede stød eller skader på displayet.

•Sæt en lille flad-skruetrækker ind i åbningerne i bunden af displayet. Der er to slots på bunden af displayet. Twist skruetrækker håndtaget for at låse fanerne sikring displayet til døren.

•Sæt hælen af en hånd under displayet og skubbe for at frigive panelet fra døren. Når displayet udgivelser, trække det væk fra døren nok at ledninger på bagsiden er synlige.

•Hold displayet i en hånd, og træk ledninger væk med den frie hånd. Ledningerne er en simpel pin sele og trækker ret off bagsiden af panelet.

Tips & advarsler

  • Aldrig er arbejde på alle elektriske komponenter af apparaternes indtil netledningen er tilsluttet eller effektafbryderen i positionen "Off".

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com