Sådan fjerner du hårspray

October 13

Hårspray er dybest set spray lak i fin tåge form. Efter flere års gentagen eksponering, kan det ophobes på vægge, gulve, bordplader og enhver overflade inden for området, efterlader en kedelig og undertiden, klæbrig gule oprustning. På grund af dets kemiske evne til at danne en forsegling, er mangeårige hårspray rester resistente over for normale sæbe og vand. Men med lidt knofedt og de rigtige rengøringsmidler, kan du fjerne hairspray's hold på dit hjem.

Instruktioner

•For at ren hairspray fra ikke-træ gulve, tørre rent med sprit. Brug en blød tandbørste til rengøring mellem linoleum riller. Skyl med varmt vand eller vaske gulvet med sin regelmæssige sæbe.

•For at fjerne hairspray fra vægge og færdige overflader, Fyld en sprayflaske med 1/3 flydende skyllemiddel og 2/3 vand. Spray området og aftør med en slibende klud. Gentag så ofte som nødvendigt. Skyl med en varm, fugtig klud.

•Hvis du vil tørre hairspray fra tællere, brug sprit eller en opløsning af hvid eddike og vand. Gentag så ofte som nødvendigt. Skyl med en varm, fugtig klud.

Tips & advarsler

  • Test altid rengøring produkter og løsninger på et lille, unnoticeable område først, for at være sikker på at de er sikre for at overflade.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com