Sådan fjerner dyrehår fra en vaskemaskine og tørretumbler

January 7

Sådan fjerner dyrehår fra en vaskemaskine og tørretumbler

Hår har en tendens til at klynge sig til noget dine kæledyr rører--som din dyner, lagner og håndklæder du bruger efter badning din dyrebare pooch. Derefter ind i vaskemaskinen--efterfulgt af tørretumbleren--gå håndklæder og sengetøj. Hvad er ofte efterladt er en belægning af omstrejfende kæledyr hår på væggene af din vaskemaskine og tørretumbler. Heldigvis kan du slippe din apparater af de uønskede hår og gendanne dem til deres oprindelige tilstand.

Instruktioner

•Tag vaskede eller tørrede varer fra vaskemaskinen og tørretumbler og læg dem til side. Holde en ren klud under rindende vand, indtil det er mættet. Klemme kluden fast for at fjerne alle overskydende vand.

•Aftør indersiden af både vaskemaskine og tørretumbler med en fugtig klud til at fjerne hår. Hvis der er en overflod af hår, skal du lægge en dæmper på en ny klud for at undgå at overføre håret tilbage ind i apparatet.

•Tøm lint fælder af vaskemaskinen og tørretumbleren inden vask eller tørring noget andet.

Tips & advarsler

  • Tørre hår dækket elementer med en tør stof skyllemiddel ark før hvidvaskning. Dette vil holde dine apparater fra at få hår i dem.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com