Sådan fjerner farlige istapper fra et tag

January 22

Sådan fjerner farlige istapper fra et tag

Istapper kan dannes på tagskægget, tagrender og andre hængende kanterne af et hjem, når nedbør, som regn eller sne, fryser før det drypper til jorden. Selv om folk måske tror, at istapper give et hjem en sæsonbestemt udseende, kan de faktisk være farlige. Istapper ofte har skarpe tips eller kan være tunge og ender såre nogen, hvis de falder. Tunge istap oprustning kan også forårsage skader på et hjems tag og tagrender. Sikkert danner fjerne istapper så snart du ser dem for at beskytte mod eventuelle ulykker.

Instruktioner

•Sæt en stige mod siden af dit hjem, og sørg for, at det er høj nok, så du kan ikke kun nå istapper, men kan se tagrender eller tag. Placer ikke stige mod tagrender, da de kan blive svækket af istapper eller andre elementer med tiden og kan ikke være stabil.

•Tag på tunge handsker så at dine hænder er beskyttet, når du håndterer istapper. Bruge en issyl til chip væk på istapper. Tag istapper og resten af den akkumulerede is.

•Anvend en lille spade eller dine hænder til at fjerne eventuelle rester, der tilstopning af tagrender. Dette kunne være blade, pine strå, kviste eller enhver anden form for vegetation. Vegetationen kan hjælpe istapper vokser som de hindrer vandet i at køre ud af tagrender.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com