Sådan fjerner Gas ventil fra et gasfyret Indsæt

October 6

Sådan fjerner Gas ventil fra et gasfyret Indsæt

Gasfyret indsatsen til en pejs kroge op til et naturgas linje eller husstand propan tank, afhængigt af brændstoftype er tilgængelige i dit hjem. Gas linje lægger med en messing eller stål kobling til log indsætte og indramme forsamling, som er udstyret med en ventil montering. Ventiler på gasfyret skær er bygget med en sikkerhedsfunktion, der kun åbner ventilen, når apparatet er sluttet korrekt til gas linje. En separat ventil på linjen gas, selv styrer brændstof til gasfyret Indsæt. Bruge skruenøgler for at fjerne gas ventil.

Instruktioner

•Træk på arbejdshandsker til at beskytte dine hænder fra skarpe metal kanter og holde dem rene.

•Luk vigtigste gas ventil i linjen tilsluttet din pejseindsats. Hvis du bruger naturgas, er ventilen kontrolleret af en løftestang, der tænder på en 90-graders vinkel til linje at slukke gassen. For propan, drej metal knop på linje med uret indtil stram.

•Tag gas linje fra pejseindsats, ved hjælp af tænger til Skru koblingen. En naturgas kobling kræver kun 1/2 twist til at trække sig tilbage fra pejseindsatsen. En propan linje bruger en gevind-stik, der kommer ud af at dreje mod uret.

•Match en open-ended skruenøgle fra din skruenøgle sæt med møtrikken på gas ventil, hvor det er knyttet til din pejseindsats, typisk på venstre eller højre kant eller på bagsiden af apparatet.

•Løsn møtrik til at fjerne gas ventil.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com