Sådan fjerner gips fra betonblok vægge

February 15

Sådan fjerner gips fra betonblok vægge

Gips er et populært valg for at dække væggene, så det er let at anvende, slidstærk og giver en glat overflade, hvilket gør det meget nemt at male eller papir. Den slidstærke karakter af gips betyder imidlertid, at når det er anvendt på en overflade og lov til at helbrede, kan det være utroligt svært at fjerne. Fjernelse af gips fra betonblok væggene er derfor en øvelse i skrabning, opløse og, frem for alt tålmodighed.

Instruktioner

•Tryk gipsen fast ved hjælp af en hammer til at bryde overfladen. Dette vil forårsage gips knæk og begynde at flage ud. Skrabe væk så meget af revnet gips som muligt ved hjælp af en maling skraber eller andre brede, flade værktøj.

•Tag på beskyttelseshandsker. Hæld saltsyre på en gammel klud, indtil det er gennemblødt. Tryk på kluden mod resterne af gips på væggen. Dække klud i et lag af plast, såsom den plast, der anvendes til indpakning af sandwich. Tape plast fast på plads mod væggen, for at holde fugt og forhindre syren fordamper.

•Wait 24 timer. Skræl tilbage plast og klud fra væggen. Skrabe væk opløst eller delvist opløst gips ved hjælp af maling skraber. Hvis nogen dele af gips vil stadig ikke komme væk, fugte området med mere saltsyre, dæmpe kluden og re anbringe det på væggen. Vente 24 timer derefter skrabe væk gips igen.

Tips & advarsler

  • Hvis store dele af gips ikke vil opløses i syre, trykke dem fast med hammeren, så prøv at skrabe dem væk igen. Undertiden gips bliver svækket af syren handlinger, og hammeren kan derefter bryde det ud nok til at skrabe væk.
  • Arbejde med syrer er en meget farlig fremgangsmåde. Altid goggles bære beskyttelseshandsker og sikkerhed ved håndtering af dem, som stænk kan føre til alvorlige forbrændinger eller endda blindhed. Gemme syrer i et køligt, tørt sted langt væk fra børn og dyr.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com