Sådan fjerner gips fra en tremme væg

August 19

Gips vægge kræver en vis omhu, som mange andre vægge ikke behøver normalt. Lille træ lameller er forbundet til væggen studs og derefter lag af gips er spredt over lameller til at danne væggene. For at fjerne gips, er det nødvendigt at bryde op gips ved kraft--en rodet opgave at sige mildt. Simpel nedrivning med hamre kan beskadige lameller bag, så fjernelse kræver mere tid, en blidere touch og en lidt anden metode til at få det gjort.

Instruktioner

•Skift sluk til det rum, hvor du planlægger at fjerne gips fra tremme væg. Selv hvis du ikke arbejder med en mur, der har en stikkontakt er det en god sikkerhedsforanstaltning at tage. For magt, køre en elektrisk ledning fra et andet rum.

•Fjern alle efterbehandling fra væggene. Dette omfatter elektrisk stikkontakt eller skifte pladerne, baseboard, stol jernbane og kroneformen eller noget andet, der er på plads på væggen. Dækker gulvet med plastfolie og tape sømmene med plast tape. Hvis der er ingen døren til rummet, overveje også tape plast over døren til at holde støv og snavs fra breder sig i hele huset.

•Åbn et vindue for at give mulighed for ventilation i rummet. Hvis det er muligt, åbne mere end én for at give plads til udluftning mens du arbejder. Sikre, at der er tilstrækkelig belysning; enten via windows eller via bærbare elektrisk lys. Sætte på en ansigtsmaske og sikkerhedsbriller til at beskytte dig selv mod snavs og støv. Bringe en stor Papirkurv tønde ind i stuen for oprydning af gips vragrester mens du arbejder.

•Start på enten højre eller venstre øverste hjørne af muren. Bruge en stige til at komme til toppen hvor muren opfylder loftet, bruge en boremaskine og 3/16-inch bit for at gøre en række huller i gips i en dybde af ca 1/2-inch. Dette vil løsne gips i dette område og gøre det lettere at fjerne det uden at beskadige tremme væg. Bore huller i ca 3-tommer firkantet område.

•Anvend en lette hammer til at forsigtigt Tryk på området med de nyligt borede huller. Den svækkede gips vil smuldre fra væggen for at udsætte lamellerne ud over. Hvis nogle stykker af gips klamrer sig til lamellerne vil det ikke ligegyldigt, vil de skrabe ud senere med resten af gips.

•Begin glidende den skarpe kant af brækjern mod gips at løsne mere og mere af det brudt kant. Skub det jævnt langs kanten af lamel væggen og under gipsen. Det vil løsne mere med hvert stykke, der kommer løs, så det bør starte let at falde ned. Holde arbejder brækjern over lameller og bryde ud af gips, indtil det er alle.

•Gentag skrabning over alle sektioner hvor gips forbliver indtil væggen er klart for alle gips. Brug en kost til at tørre væggene ned til at fjerne enhver affaldsmateriale og støv klamrer sig til lameller og hjælp du se hvis der er nogen dvælende gips.

•Fyld trash tønde med gips debris. Afhente større stykker i hånden og bruge en skovl til at afhente nogen mellemlang mellemstore stykker. For de mindre snavs, rulle de plast plader op og fælde nægte inde i den. Placer rullede plast i papirkurven og fjerner det fra rummet. Brug en kost eller vakuum til at fjerne enhver bits eller støv venstre bag.

Tips & advarsler

  • For svært at nå områder, bruge en lille håndholdt metal spartel til at løsne gips.
  • Har en assistent til at hjælpe med sæt op og rydde op.
  • Hvis du begynder at beskadige tremme væg, stoppe og kommer på det fra en anden retning.
  • Problemområder, bruge øvelsen til at løsne gips igen.
  • Stå til højre eller til venstre for det område, hvor du skrabe gips at undgå, at den knækkede stykker gentagne gange slående du som de falder.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com