Sådan fjerner gips vægge med bly maling

February 12

Sådan fjerner gips vægge med bly maling

Gips vægge med blybaseret maling er almindelige i ældre boliger. Sheetrock ikke erstatte den almindeligt anvendte Pudsprofiler og gips til at bygge indvendige vægge indtil efter anden verdenskrig. Bly-baseret maling, der blev forbudt i 1978, bliver farlige når støvet inhaleres eller maling chips er spist af unge børn. At fjerne en tremme og gips væg skaber betydelige støv, hvilket betyder stor omhu skal tages til at indeholde støv og beskytte arbejdstagernes og andre fra indånde det. Kortsigtede sundhedsmæssige virkninger af blyforgiftning omfatter opkastning, krampeanfald, koma og død. Langtidsvirkninger omfatter hjerne og væv skader, især i spædbørn og småbørn.

Instruktioner

Forberede arbejdsområdet

•Tag møbler, tæpper, gardiner og andre varer, derefter dække gulvet, tællere og apparater med tyk plastfolie. Presenningen kan fast med gaffatape for en tæt forsegling, så det ikke kommer.

•Drej off varme- og luftkonditioneringsanlæg, derefter tape plastfolie stramt over ventilationskanaler. Dette forhindrer gips støv fra at blive trukket ind i varmesystemet og transporteres til andre værelser.

•Tag på Beskyttelsesbeklædning. Arbejdere at rive ned en gips væg med blybaseret maling skal bære åndedrætsværn med høj effektivitet partikler absorberende (HEPA) filtre til at holde fra at indånde forurenet gips støv. Disse filtre blokerer mindre partikler som gips støv, der ikke er blokeret af regelmæssige ansigtsmasker. Arbejdstagerne skal også bære beskyttelsesbriller, arbejdshandsker, skoovertræk og tøj, der holder støv fra deres skind. Beskyttelsesbeklædning betyder lange bukser og langærmede skjorter at beskytte så meget hud som muligt.

•Anvend en hammer til at banke hul i væggen, så rive strimler af gips med et brækjern eller i hånden. Gips bryder nemt når ramt med en hammer og kan fjernes i store klumper. Befugtning gips med en sprayflaske hjælper med at reducere støv.

•Pry tremme fra væggen og fjerne negle. Tremme er lavet af tynde strimler af træ, der bruges til at holde op i gips. Før pudsning en mur, naglet tremme til studs. Nysgerrige tremme fra væggen kan også fjerne bidder af gips, der er knyttet til den.

•Pick gips bidder og tremme, derefter placere dem i plasticposer i papkasser. Efter påfyldning hver pose, forsegle det så stramt som muligt for at forhindre støv fra at flygte. Gips bidder er tunge og papkasser kan yde støtte til tasker og forhindre dem i at rippe åben.

•Vacuum arbejdsområdet og arbejdstagernes tøj med en renere vaccuum udstyret med HEPA-filtre. Disse speciale støvsugere kan købes på laboratoriet levering butikker eller lejet på udstyr Udlejning butikker.

•Drej op og bortskaffe det plastfolie. Begynd rullende omhyggeligt fra enderne mod midten således at støvet er indeholdt så meget som muligt inden presenningen.

•Ændr tøj i arbejdsområdet. Lægge arbejdstagernes tøj i en plasticpose og vaske det separat fra at vaske. Trods omhyggelig rengøring af arbejdsområdet, kan arbejdstagerne stadig bære fine partikler af bly-forurenet gips støv på deres tøj.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com