Sådan fjerner glidende terrassedøre

May 18

Sådan fjerner glidende terrassedøre

Erstatte en utætte, gamle glidende gårdhave døren kan spare penge på dine energiomkostninger. Før du installerer en ny dør dog, skal du fjerne den eksisterende glidende gårdhave døren. Skydedøren består af bevægelige dørpladen, en stationær panel og dørrammen. Du skal fjerne interiør trim adgang til sikre neglene mellem dørkarmen og dit hjem. Tag dig god tid når fjernelse interiør trim til at undgå at beskadige trim. Glidende terrassedøre er tung og akavet. Det er tilrådeligt at trække på hjælp fra en ven, når du er klar til at fjerne døren.

Instruktioner

•Åbn glidende panel og finde to roller tilpasning skruerne mod bunden af panelet. Slå justering skruer mod uret med en Phillips-head skruetrækker til at hæve bunden rullerne. Dørpladen vil sænke som du hæve hjulene. Hvis du har en headstop på toppen af din dør spor, fjerne skruerne sikring hoved-stop med Phillips-head skruetrækker. Hoved-stoppet er et stykke af dekorative trim, der dækker indvendigt kant af den øverste dørkarm.

•Spørg en ven til at hjælpe opløfte panelet skydedør til den øverste spor, og svinge i bunden af panelet døren mod dig. Sænke dørpladen indtil det rydder den øverste spor og indstille panel ud af din måde.

•Fjern alle skruer og beslag sikring panelet stationære til dørkarmen. Oftest vil der være en L-beslag mellem kanten af panelet stationære og dør spor. Der kan også være et stykke af trim på lavere spor, der kører hele bredden af åbningen. Fjern skruerne med Phillips-head skruetrækker, og fjern beslagene og trim stykker.

•Klippe i nærheden af sømmen af panelet stationær hvor det kontakter døren jamb med en hobbykniv. Det vil skære igennem enhver maling eller caulk, der sikring af panelet til jamb. Spørg din hjælper til at holde siden af panelet stationære, mens du lirke det ud af åbningen. Indsæt en flad brækjern mellem lavere spor og bunden af panelet stationære. Løft op på panelet, og træk den nederste del af panelet mod dig. Fjern panel helt fra åbningen med bistand fra hjælperen.

•Fjern alle indersiden trim langs kanten af døren. Brug af brækjern til at løfte trim væk fra væggen nok at du kan se skaftet af neglene. Omhyggeligt grab søm aksler med klo din hammer eller brækjern og fjerne trim fra væggen.

•Sæt en bi-metal blade i din stempelkompressor så og klippe enhver negle sikring dørkarmen til vægge og header. Bi-metal blade vil skære igennem søm, træ og skruer rundt omkredsen af dørkarmen.

•Pry op tærsklen på dørkarmen med brækjern og en hammer. Den tærskel, der er mest sandsynligt vil have lim haektrawlere til karmen. Du skal bruge nogle kraft når nysgerrige tærsklen. Løft ramme ud af åbningen med bistand fra hjælperen. Fjern eventuelle fremspringende negle og overskydende shims fra åbning før installation af din nye skydedør.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com