Sådan fjerner græs-klud tapet

March 21

Sådan fjerner græs-klud tapet

Græs-klud tapet var populær i 1970 ' erne og 80 'er. Det betyder, at hvis du ønsker at fjerne græs-klud tapet, kan det være ældre end du er. Den ældre tapet er, jo sværere det er at tage ud. Limen bliver sprøde med tiden. Den tidligere ejer kan ikke har prepped væggene korrekt. Nedtagelse tapet kan opfriske et værelse. Det kan endda give dit hjem mere værdi for house hunters. På denne måde den potentielle køber vil se dit hjem som flytte ind klar, i stedet for en fixer-up. Når du fjerner græs-klud tapet nødt du til at beskæftige sig med de tilføjede tekstur.

Instruktioner

•Embrace din græs-klud tapet. Lukke sig op de nyeste hjem magasiner. Du vil se, at mange designere føjer væg tekstur. Du kan selv ønsker at forlade papiret på en væg til et knudepunkt, der ikke vil være for overvældende. Det betyder også mindre arbejde for dig.

•Accept, at det skal komme ned. Med andre baggrunde du kan blive fristet til bare maling over det eller lægge endnu et lag af papir på den. I et særligt frustrerende situation, kan du endda overveje at sætte op ny gipsvæg. Dette kan være dyrt og en masse arbejde. Maling ikke vil dække det let og jobbet kan se splotchy. Den ekstra fugt kan forårsage papir at skrælle i nogle områder. En af de bedste måder at håndtere dette tapet, hvis du ikke kan lide det er at bare fjerne den.

•Indstil hvordan det blev hængt. Det er nødvendigt med nogen tapet men især med græs-klud tapet. Test en unnoticeable område i rummet ved omhyggeligt peeling op i hjørnet. Denne måde vil du kunne få en fornemmelse for hvordan resten af tapet vil reagere. Kontrollere hvis græs-klud adskillelse fra opbakning. Hvis væggen var primet før det var tapetseres, vil det komme ud let. Hvis du arbejder med gips vægge, skal du være særlig omhyggelig i fjernelsesprocessen, så du ikke skader den eksisterende væg.

•Prøv traditionelle tapet fjernelse teknikker. Disse omfatter brug af en damper eller tapet remover. Du kan leje en damper på de fleste isenkræmmere forholdsvis billigt. Dette er en langsom proces, der kan tage timer eller dage.

•Kontrollér dit eget tapet remover. Brug hvid eddike med lige dele varmt vand. Sættetid dine vægge i denne løsning og hold vinduerne åbne, så lugten ikke genere dig. Det er billigere og mindre skadelige for miljøet end almindelige tapet strippere.

•Hold det vådt. Dette er nøglen til at fjerne græs-klud tapet. Da det er tykkere end traditionelle papir, kræver det mere vand og stripper. Bare sørg for at du ikke nyde det så meget, at det skader wallboard nedenunder. Arbejde i små områder, så tingene ikke tørre for hurtigt.

•Improvise. Hvis traditionelle tapet teknikker ikke er skære det, bliver du nødt til at finde noget, der virker specielt til væggen, papir og lim, at du behandler. Prøv at skrabe græs klud først med en maling skraber. Derefter bliver du bare nødt til at beskæftige sig med papiret opbakning, som vil fungere mere som almindeligt tapet.

•Rengør op din gipsvæg. Når du har fået dit græs klud ud, skal du prep væggen. Det første skridt er at fjerne nogen af de resterende papir eller lim. Du kan gøre dette med en våd svamp eller en maling skraber.

Tips & advarsler

  • Prime før du sætter op nogen tapet. Dette vil gøre det meget nemmere at tage ned, når du bliver syge af det.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com