Sådan fjerner grønne skala på træ Bark

December 16

Sådan fjerner grønne skala på træ Bark

Grøn skala skadedyr påvirker en lang række hjem landskab frugt og prydtræer, hvilket resulterer i mild kosmetiske skader, frugt tab, blad drop og generelle tilbagegang af dit træ. Kigge efter grønne skalaer på træer som citrus, kokosnød, kaffe, avocado og gardenia, som denne skadeorganisme er aktive i tropiske områder, hvor disse planter trives. Også benævnt den kaffe grønne skala, viser denne skadeorganisme en flad gul-grøn krop i crawler-fasen. Som voksen udstiller kroppen en blank lys grøn hue med en humped form, en længde på ca 1/10 tommer og en tell fortælling mærke der ligner et "U" på ryggen.

Instruktioner

•Tilvejebringelse passende, ensartet pleje til dit hjem haven træer som energisk planter er mere tilbøjelige til at undgå og inddrive fra skadedyrsangreb, svækket eller stresset træer. Vokse din træer i ordentlig sollys eksponering, jordtype og jordbundsforhold, herunder fugt niveauer og nødvendige dræning, for optimal udvikling og sundhed.

•Differentiate grønne skala fra mange andre arter, omfanget af dets synlige ben gennem alle faser af livet, som mange skalaer er kendt for deres immobile karakter.

•Undersøg dine træer for en klæbrig-søde stof kaldes honningdug, der grønne skalaer producerer som de foder. Ser for dette stof, der drypper på plantedele samt den senere udvikling af sodede skimmel, en sort-hued svampevækst, som blokerer nødvendige sollys.

•Look for forekomst af myrer ud over tilstedeværelsen af skalaer. Myrer fungere som beskyttere til grønne skalaer, fordi de lever af den søde honningdug. Kontrollere en ant problem at åbne op for potentialet for biologiske forvaltning af skalaer, som myrer gøre beskæftigelsen af naturlige fjende insekter en vanskelig proces. Kontakt en autoriseret professionel for at fjerne en ant angreb ved at finde og ødelægge reden, tyder på University of Minnesota forlængelse. Fjerne henfaldet træ og reducere væde så meget som muligt på plant underlag at reducere ant problem.

•Åbn naturlige fjender på din træ som en biologisk bekæmpelse for grønne skalaer. Køb snyltehvepse og ladybird biller i en haven forsyning butik, butik eller online. Naturlige fjender dræbe grønne skalaer uden at forårsage yderligere skader på dine ønskede planter.

•Applicer en kemisk insekticid til at fjerne en svær grøn skala angreb fra dit træ bark. Spray dit træ grundigt med olie olie med en hastighed på 97 procent for kontrol af skalaer som godt som sodet skimmel, ifølge University of Florida Institut for fødevarer og landbrugs Sciences udvidelse. Anvende jordolie når grøn skalaer er i deres crawler fase, når det er muligt, og realisere dette insekticid dræber på kontakt, så Gentag programmer er ofte nødvendigt. Anvende et insektmiddel med en aktiv ingrediens som malathion for mere fortsatte kontrol. Kontakt din lokale county Udvidelsesagenten for rådgivning med hensyn til de relevante insekticider til dit træ og regionen.

Tips & advarsler

  • Altid bære havearbejde handsker, beskyttelsesbriller og beskyttelsesbeklædning, når håndtering af kemikalier for at forhindre skade.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com