Sådan fjerner gulnet lak fra en Akryl maleri

September 30

Sådan fjerner gulnet lak fra en Akryl maleri

Korrekt anvendt lak beskytter overfladen af et maleri og intensiverer farvemætning maling nedenunder, men gulnet lak kompromiser maleriet visuel effekt. Akryl lak er syntetiske og ikke misfarve som dårligt som naturlige lakker, såsom dem, der foretages fra træ harpiks eller insekt ekskreter, men de tiltrækker flere overflade snavs. Udvise ekstrem forsigtighed, når at fjerne gulnet naturlige lak fra en Akryl maleri, fordi de opløsningsmidler, der nedbryder disse harpikser også ødelægge akrylmaling nedenunder.

Instruktioner

•Build op en base af support nedenunder lærred til at undgå at beskadige det under lak fjernelse. Lå gulnet Akryl maleri face-up på en ren tabel. Stak op strimler af træ nedenunder indersiden af bagsiden af maleri til opfylde-- men ikke fordreje--lærred overflade. Løft lærredet omhyggeligt. Dække de stablede træ med et lag af plastic wrap og derefter erstatte lærred på toppen.

•Rengør overfladen af lakerede maleriet med affedtningsmiddel. Mætte en ren bomuldsklud i affedter og fold ind i et kvadrat. Let gnide pladsen stof over hele maleriet indtil bunden af pladsen er snavset. Fold pladsen igen og bruger en ny, ren side fortsat rengøring. Gentag, indtil alle overflade snavs er væk.

•Test polish remover på et lille område af lærredet. Sætte på gummihandsker. Mætte en ren vatpind med opløsningsmiddel. Rul den våde svaber forsigtigt, uden pres, over et hjørne. Våd den anden side af svaber og rulle over samme område. Kontrollere maleriet for at se, hvis lakken kom uden at beskadige malingen. Kontrollere vatpind for enhver maling rester. Den rigtige remover vil efterlade kun lak rester på svaber og vil rense lak off den akrylmaling helt. Brug ikke en remover, der forårsager lak at blive mælkehvid eller fjerner hvilken som helst maling.

•Saturate en ren bomuld eller polyester square med polish remover. Lægge den hvide klud jævnt over et hjørne af den lakerede maleri. Fjern efter tre minutter og læg i en plasticpose. Mætte den anden pladsen med opløsningsmiddel og ising over samme område af maleriet let at fjerne de gulnet lak. Gentag, ved hjælp af to nye pladser i mættede kluden for hvert område indtil maleriet er helt renset.

•Kontrollér overfladen af den rensede Akryl maleri for tacky områder; en gummiagtig overflade, viser, at nogle af lak. Gentag processen beskrevet i trin 3 indtil den Akryl maleri er helt lak-fri og ikke længere er klistret til at røre ved.

Tips & advarsler

  • Rengøring en Akryl maleri kan permanent beskadige kunst; konsultere en professionel konservator for rengøring lak off værdifulde malerier.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com