Sådan fjerner gulvbrædder

June 21

For at bevare integriteten af strøer eller undergulvet under hele gulvbrædder, er det bedst at bruge en mejsel og hammer til at fjerne gamle brædder. De fleste gulve kan nemt fjernes med enkle håndværktøj. Undtagelsen er tunge og groove gulvbelægning, der kræver en mere sofistikeret metode til fjernelse. Hvis du er usikker på om du har tunge og groove gulvbrædder, forsøg at indsætte en mejsel mellem to stykker af gulve. Hvis du rammer en forhindring efter kun lidt indlagde mejslen, er det sandsynligt, dine gulve er tunge og not.

Instruktioner

Hvordan du fjerner Standard gulvbrædder

•Fjern alle sokler og døren tærskler ved hjælp af en bred styrke mejsel til at lirke dem væk fra væggen. Nummer på bagsiden af hvert stykke af støbning, så det kan let udskiftes hvis det er nødvendigt.

•Sæt slutningen af den brede styrke mejsel mellem to gulvbrædder. Brug en club hammer til at tvinge mejslen ned i revnen. Opløfte mejsel til at løsne de bolte, der sikrer gulvet bord til den nærmeste tværbjælke eller sub gulv.

•Fortsæt med mejsel og hammer til at lirke op floor board. For bedste resultater, så prøv nysgerrige tæt på negle du forsøger at løsne. Arbejde fra den ene side til den anden, indtil gulvet bord er gratis. Kassér gulvbelægning, være omhyggelig med at bøje enhver negle stikker ud af bestyrelsen med en hammer for at forhindre skade.

•Brug et sæt af tang til at fjerne enhver negle, der er stadig knyttet til udsatte undergulv eller strøer. Hvis du vil arbejde med strøer, finde et stykke krydsfiner, du kan bruge til at knæle på mens du arbejder. Dette vil forhindre dig i at falde mellem strøer, som flere af dem blive udsat.

•Fjern den næste bord med den samme metode anvendes på den første bestyrelse. For at lirke den resterende Gulvbelægning fra en tværbjælke, indsætte mejsel mellem tværbjælke og gulvet bestyrelsen ved hjælp af en hammer. Fortsætte indtil gulvbrædder er fjernet.

Sådan fjerner tunge og not gulvbrædder

•Brug en bred styrke mejsel lirke enhver sokler og døren tærskler væk fra gulvet. Hvis du har til hensigt at erstatte baseboards, efter du har fjernet gulvbrædder, nummer på bagsiden af hvert stykke at gøre dem lettere at installere.

•Indstil dybden af en cirkulær så til dybden af gulvbrædder. For at finde ud af dybden af gulvbelægning, tjekke området nær dørtærskelen efter spor. Hvis du ikke kan finde en delvis eksponerede gulv bord, lirke op et bord ved hjælp af en mejsel og en klub hammer til at kontrollere dybden.

•Brug rundsav til at skære mellem to gulvbrædder. Brug lange, vandret sømmen mellem de to stykker af træ som en skæring guide. Gøre et snit på hver vandret sømmen af det bord, du ønsker at fjerne.

•Med mejslen og hammer, lirke op i gulvet bestyrelsen beliggende mellem nedskæringer. Fokus på det område, hvor gulvbrædder er fastgjort til den tværbjælke eller sub gulv for de bedste resultater. Hvis din gulvbelægning dækkede strøer, skal du bruge et stykke krydsfiner til at knæle på de udsatte strukturelle medlemmer mens du arbejder.

•Fjern alle negle, der er stadig knyttet til tværbjælke eller sub gulv med en mole tænger. Omhyggeligt kassere gulvbelægning du fjernet, ved hjælp af en hammer til at bøje enhver negle, der kan forårsage skade.

•Fortsæt skæring mellem gulvbrædder med en rundsav og nysgerrige dem op med mejslen, indtil alle boards er fjernet. Hvis gulvbrædder er særlig lang kan du også gøre kortere stykker til at bryde hver bord i stykker, der er let fjernes.

Tips & advarsler

  • Vær forsigtig, når bortskaffelse af brugt gulvbrædder. Nogle byer kræver, at alle negle fjernes helt, før kassere brugt bestyrelser eller et farligt affald gebyr muligvis blive opkrævet.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com